به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، کاظم جلالی رییس مرکز پژوهش های مجلس در حاشیه دومین همایش ملی نقش پژوهش در قانونگذاری در جمع خبرنگاران درخصوص همکاری دولت و مجلس گفت: ما به دو نهاد پیشنهاد همکاری دادهایم.
وی ادامه داد: پیشنهاد ما به عنوان مرکز پژوهش های مجلس این است که با توجه به این یکسال و نیم عمر این مجلس و دولت هنوز باقی مانده و با توجه به اینکه سهم مشترکی بین دولت و مجلس در مورد اوضاع کشور وجود دارد گفت: بهترین فرصت هست که ما به اصلی ترین موضوع در کشور بپردازیم و یک دستور کاری برای خودمان تهیه کنیم.
نماینده مردم شاهرود در مجلس نهم شورای اسلامی از تهیه پیش نویس همکاری بین دولت و مجلس توسط مرکز پژوهش های مجلس خبر داد و افزود: به برخی از مقامات دولتی که رسیدهایم این مطلب را مطرح کرده ایم اما هنوز اراده ای از سوی دولت و مجلس برای اینکه به یک برنامه مشترک برسیم وجود ندارد.
جلالی با اشاره به ضرورت آگاهی مجلس از جزییات لوایح دولت و دولت از جزییات طرحهای مجلس افزود: زمان آن رسیده که این مساله به عنوان مهمترین مساله کشور مورد توجه قرار گرفته شود.
رییس فراکسیون رهروان ولایت درخصوص جایگاه مرکز پژوهشهای مجلس در مجلس عنوان کرد: ما جایگاه خوبی داریم و تلاش می کنیم کار کارشناسی انجام دهیم ما در بین دولت و مجلس از نقشه بالادستی برای حرکت مشترک برخوردار نیستیم و نمی دانیم که در یک سال آینده قرار است در مجلس چه کارهایی انجام دهیم که دولت هم مکمل مجلس باشد برای حل مشکلات در جریان قرار بگیرد.
جلالی در پاسخ به خبرنگار شبستان مبنی بر اینکه طبق اظهاراتتان مجلس پژوهش های مجلس پژوهشهایی درخصوص توافقنامه ژنو انجام داده است آیا نتیجه این پژوهش ها به دست تیم مذاکره کننده رسیده است گفت: ما نه از قبل مذاکرات مطلع بودیم و نه در مذاکرات و جلسات کارشناسی حضور داشتیم اما پس از آنکه توافق نامه ژنو نوشته شد بر روی ابعاد حقوقی ابعاد اقتصادی و زوایای مختلف دوستان ما در مرکز در کمیته خاص هستهای پژوهشهایی را انجام دادند و گزارشاتی تهیه کردند ان را به استحضار مسئولین رساندیم.
وی افزود: قاعدتاً این مطلب باید به دست تیم مذاکره کننده هم رسیده باشد زیرا ما به دست تمام نهادهای دولتی ارسال می کنیم.
پایان پیام/
نظر شما