به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، قنبر موسینژاد، مدیرکل کمیته امداد کردستان، امروز ( 16 دی) در جمع معاونین، مدیران و کارکنان کمیته امداد در سنندج، گفت: توانمندسازی مددجویان زیرپوشش امداد به عنوان یکی از مهمترین اولویتها در سرفصلهای مختلف شامل ایجاد اشتغال، ساخت و بهسازی مسکن و حمایتهای درمانی و تحصیلی دنبال می شود.
به گفته وی، بحث احداث و بهسازی مسکن مددجویان شهری و روستایی از محل اعتبارات داخلی، اعتبارات سفر رهبری، تسهیلات قرضالحسنه و کمک خیرین طی چند سال اخیر در استان به صورت ویژه دنبال شده و خوشبختانه حرکات بسیار خوبی در این راستا انجام شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی کردستان اضافه کرد: تعمیر، بهسازی و مقاومسازی مسکن مددجویان با توجه به زلزلهخیز بودن این استان باید در کوتاهترین زمان ممکن با بهرهگیری از تسهیلات بانکی، کمکخیرین، آورده مددجویان و اعتبارات داخلی انجام شود.
وی بیان کرد: همه فعالان و خادمان امداد وظیفه دارند براساس سیاستهای امداد از محل اعتبارات امداد و غیره مشکلات و دغدغههای مددجویان به عنوان ولی نعمتان انقلاب را رفع و زمینه توانمندسازی آنان را فراهم سازیم.
وی بر اولویتبندی نیازهای مددجویان تاکید کرد و گفت: باید براساس اولویتبندیها زمینه را برای رفع مشکلات و دغدغههای مددجویان به عنوان اقشار آسیبپذیر جامعه فراهم و بعد از توانمندسازی از زیرچتر حمایتهای امداد خارج کنیم.
وی داشتن برنامهریزی و بروز بودن را از مهمترین عوامل موفقیت فعالین این حوزه دانست و گفت: باید با برنامهریزی، مطالعه و هدفمندکردن سیاستهای امداد در راستای توانمندسازی مددجویان به عنوان مهمترین هدف کمیته امداد گام بردارید.
وی با بیان اینکه فعالین و کارشناسان این حوزه در حقیقت مدیران توانمند امداد در شهرستانها هستند، افزود: تصمیمگیری برای آینده اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی بیش از 50هزار خانوار زیرپوشش کمیته امداد در دست شماست.
وی تصریح کرد: برای انجام رسالت در چنین مسئولیتی باید از نقش دفتری و مدیر امضا کننده خارج شده و با حرکت هدفمند به سمت تفکر جدید امداد در راستای تحقق اهداف تلاش کنید.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی کردستان، تلاش در راستای ارتقا عزت به نفس و اعتماد به نفس مددجویان زیرپوشش را ضروری دانست و گفت: اگر خانوادههای مددجو نسبت به توانایی و استعدادهای خود آگاهی داشته باشند بستر توانمندسازی آنان به آسانی فراهم میشود.
موسی نژاد افزود: باید با ایجاد انگیزه و اعتماد در مددجویان استعدادهای بلقوه آنان را بالفعل کرده و بستر را برای حضور توانمند آنان در جامعه فراهم سازیم.
پایان پیام/
نظر شما