آغاز مرمت بقعه امامزاده اسماعیل در قزوین

خبرگزاری شبستان: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین گفت: به منظور احیاء و باز زنده سازی بقاع متبرکه و اماکن مذهبی، مرمت بنای امامزاده اسماعیل (ع) قزوین آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حمیدرضا قاسمی بیان کرد: جایگاه بقاع متبرکه به عنوان بخش عظیمی از فرهنگ متعالی و کهن این مرز و بوم بوده که دارای ارزش بسیاری است و استان قزوین نیز با توجه به پتانسیل ‌های تاریخی و مذهبی غنی خود دارای ابنیه متبرکه فراوان است و امامزاده اسماعیل نیز از جمله آنها بوده که در حال حاضر در دست مرمت است.
 

وی ادامه داد: پس از بررسی های به عمل آمده توسط تیم کارشناسی میراث فرهنگی، طرح بازسازی و مرمت این بقعه متبرکه در دستور کار قرار گرفت که فاز اول اجرای آن شامل مرمت و بازسازی گچ بری ‌های بارگاه‌، ساماندهی محوطه و سیمای ظاهری، ساماندهی روشنایی و ایزوله بام است که از دی ماه امسال آغاز و تا پایان سال ادامه خواهد داشت.
 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین اضافه کرد: توجه به توسعه و ساماندهی امامزاده ‌ها و بقاع متبرکه در صنعت گردشگری از اهیمت بالایی برخوردار بوده و باید از ظرفیت ‌ها و توانمندی ‌های موجود در استان قزوین در حوزه گردشگری مذهبی که جایگاه ویژه‌ ای دارد، استفاده کرد.
 

وی عنوان کرد: امامزاده اسماعیل از بناهای دوره قاجار است که بنای آن آجری و گنبد روی بقعه دو پوسته بوده و سطح آن کاشی کاری است و این بنای تاریخی در ابتدای خیابان شهید انصاری و روبروی بنای تاریخی عالی قاپو واقع است که سالانه جمع کثیری از همشهریان و گردشگران از آن دیدن می ‌کنند.
 

قاسمی در ادامه با اشاره به مستمری هنرمندان اظهار کرد: به منظور حمایت از هنرمندان و صنعتگران پیشکسوت، با تلاش و پیگیری میراث فرهنگی،‌ صنایع دستی و گردشگری استان قزوی، طرح دریافت کمک مستمری 45 هنرمند و صنعتگر سالمند و از کار افتاده اجرا خواهد شد.
 

وی توضیح داد: طرح دریافت کمک مستمری به هنرمندانی تعلق می ‌گیرد که بالای 60 سال سن داشته و به دلایلی از قبیل کهولت سن و از کارافتادگی قادر به تامین معاش نیستند و تحت پوشش هیچ ارگان دیگری برای تأمین حداقل معاش نیز قرار ندارند.
 

به گزارش روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین، این مقام مسئول تصریح کرد: میراث فرهنگی،‌ صنایع دستی و گردشگری استان قزوین با هدف حمایت معنوی و کمک مالی به هنرمندان پیشکسوت از کار افتاده در تلاش و پیگیری‌ است تا این عزیزان بتوانند از این حداقل مزایا بهرمند شده و برای این کار وضعیت هنرمندان بررسی و اطلاعات آنها برای تشکیل پرونده ثبت خواهد شد که امیدواریم با ساماندهی و حمایت از این قشر تلاشگر و نیز در آمد زایی فعالان این حوزه بتوانیم گامی موثر برداریم.
 

وی یادآور شد: 45 هنرمند قزوینی فعال در این حوزه که سالیان متمادی در راستای حفظ و احیای صنایع دستی و هنرهای سنتی خدمات شایانی ارائه کرده اند با توجه به داشتن شرایط دریافت مستمری برای تشکیل پرونده اقدام و در لیست انتظار بسر می برند.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 329466

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha