ارادت به ائمه اطهار(ع) سرچشمه همه حرکت‌های معنوی است

خبرگزاری شبستان:استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه قرآن و سنت پیغمبر(ص) دو نسخه اصلی درمان دردهایی هستند که بشر امروز به آنها مبتلا شده است، گفت: ارادت به ائمه اطهار(ع) سرچشمه تمامی حرکت‌های معنوی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت‌الاسلام حسین انصاریان، استادحوزه علمیه قم صبح امروز(11دی) در مراسم عزاداری دهه پایانی ماه صفر اظهار کرد: فرهنگ‌های ضد شیعه هر آنچه که هست شما را به سمت آتش دعوت می‌کند این دعوت همراه با ایجاد جاذبه و لذت در شما است که وسوسه شوید و آن جام زهر که روکشی از شیرینی بر روی آن کشیده شده است را بنوشید تا اینکه این فرهنگ‌های ضد شیعه وارد قلب و نفستان شود و در آخر سر از آتش دوزخ درآورید.

  

حجت الاسلام انصاریان با اشاره به ابعاد وجودی فرهنگ ناب مذهب تشیع و درس‌های این مذهب خاطرنشان کرد: تا عصر امام حسن عسکری(ع) مذهب تشیع بیش از 400 کتاب داشتند کتاب‌هایی انسان ساز که علاج بیماری‌ها و رشد دهنده عقل‌ها و تامین کننده نیازهای دنیا و آخرت مردم هستند و این بلوغ فرهنگی تشیع در حالی است که اهل سنت تا آن زمان حتی یک کتاب هم نداشتند چرا که بعد از فوت پیغمبر اسلام (ص)، ارباب آنها نوشتن را مطلقا حرام اعلام کرد و حتی اگر نوشته‌هایی به صورت قاچاق و یا روی آن جمله قال رسول الله(ص) بود آنها را فورا به آتش می‌کشیدند.

 

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این مطلب که با گذشت 1500 سال افرادی مانند شیخ صدوق، کلینی، مفید و بعدها شیخ طوسی با تدوین و نگارش بهترین و زیباترین و استوارترین کتاب‌ها، نسخه‌های پیغمبر اکرم(ص) و ائمه اطهار (ع) را از دستبرد حوادث و خطرات حفظ کردند، افزود: ما مسئولیت عظیمی در برابر نبوت پیامبر اسلام (ص) و امامت امامان و هم در برابر قرآن و در برابر زحمات علمای مخلص الهی، ربانی و دلسوز مکتب اهل بیت(ع) داریم.

  

حجت الاسلام انصاریان با بیان اینکه این سوال که دل سوزی تکفیری‌ها از پیامبر اسلام (ص) واقعا با این اعمالی که انجام می‌دهند و زوار امام حسین (ع) را قطعه قطعه می‌کنند چه معنی می‌دهد، اظهار داشت: تکفیری‌ها در قیامت چه وضعی خواهند داشت که اینطور دل شیعیان را به درد می آورند.

 

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه خداوند متعال خطاب به مردم برای گرامی داشتن پیامبر اکرم (ص) می‌فرماید این محبت و مهر و لطف را به اندازه‌ای به ایشان اعطا شده است که صرف و خرج تمامی جهانیان می‌شود و به همین دلیل است که او کانون محبتی برای تمام دنیا بود، افزود: زمانی که رسول اکرم (ص) مبعوث شدند خداوند متعال به تمامی عالمیان طبیبی نشان داد که این طبیب حاصل علم پروردگار عالم بود یعنی روش طبابت پیغمبر(ص) همان روش طبابت خداوند مهربان است.

  

وی با اشاره به فلسفه طبابت پیامبر اکرم (ص) و اینکه چگونه مردم از این نعمت غافل بودند، اظهار داشت:در قرآن کریم در رابطه با غفلت مردم از نعمت وجودی رسول خدا (ص)این آیه وجود دارد که اندوه بر شما که هیچ پیغمبر و طبیبی برای شما نیامد مگر اینکه او را سبک شمردید و نبوت، ولایت و طبابت او را به سخره گرفتید و این را بدانید که در بیماری‌های سخت جسمی و روحی آنقدر دست و پا خواهید زد تا جان از کف بدهید.

 

 حجت الاسلام انصاریان گفت: طبیبی که از جنس انسان و همنوع انسان است طبیبی که نسبت به بیمارانش نگرانی شدیدی داشت، طبیبی که از رفتن مردم به جهنم و در آتش بودن آنها رنج می‌برد و متاثر می‌شد که گاهی از شدت تاثر ایشان پروردگار عالم او را آرامش و گاه تسلیت می‌داد.

 

 این استاد حوزه و دانشگاه تاکید کرد: طبابت رسول اکرم (ص) مانند طبابت خداوند متعال دائمی است، نسخه درمان پروردگار قرآن کریم است که در حال حاظر هم در اختیار ماست و همچنین نسخه درمان پیامبر اکرم (ص) که درمان کننده تمامی دردها و رنج‌های انسانهای عالم است همانا سنت ایشان است.

  

وی تصریح کرد: اصحاب ائمه اطهار تمامی مسائل علاج کننده پیامبر اسلام (ص) و ائمه (ع) که از سوی آنها نقل شده است را به رشته تحریر درآورده‌اند همانطور که وجود مبارک حضرت باقر (ع) دو بار با خط خودشان صحیفه سجادیه را نوشته‌اند.

  

حجت الاسلام انصاریان اظهار کرد: این مسئله را باید جدی بگیریم که اگر ما با تعداد کثیری بیماری روحی جسمی و نفسی از دنیا برویم، هیچ عذری در برابر خداوند عالم نخواهیم داشت و اگر قدرت اعلام عذر داشته باشیم عذر ما را به هیچ وجه نخواهند پذیرفت و بیماری که عذرش مورد قبول درگاه احادیت قرار نگیرد در جایی که پیامبر (ص) و امامان (ع) قرار دارند، نمی‌تواند وارد شود.

 

 استاد حوزه علمیه قم افزود: بهشت جایگاه بیماران قلبی، اخلاقی، نفسی و روحی نیست ما اگر هم بیمار باشیم تا از این دنیا نرفته‌ایم باید بیماری خود را علاج کنیم و به خود اجازه این را ندهیم که خطرات جهانی ما را احاطه و بیمار کند و زندگی خود را در مقابل بیماری‌هایی که جلوه‌ای شیرین از خود ارائه می‌دهند، بیمه کنیم.

 

وی گفت: ما نباید خطراتی را که به صورت جلوه‌ای شیرین از جانب غرب یا بعضی از افراد در داخل به ما خورانده می‌شود بپذیریم و این مانند این است که آتش جهنم را لعاب بدهند تا مردم این خطرات را بپذیرند و مثل این است که بر روی زهرمار روکشی از شیرینی بکشند تا مردم با دیدن آن به فکر خطر کردن و نوشیدن این جام زهر بیفتند.

 

وی تصریح کرد: خوشا بحال آنهایی که عاشق و دوستدار پیامبر (ص) هستند و همین عشق سرچشمه حرکت امت اسلامی به سمت معنویت بیشتر می‌شود چون کسانی که عاشق هستند به مرور شکل معشوقشان را به خود می‌گیرند و همین عشاق هستند که می‌خواهند با اعمال خوب خود دل معشوقشان را به دست بیاورند، آن فردی که عاشق پیامبر (ص) و ائمه اطهار (ع) است می خواهد معشوق خود را راضی نگه دارد و تنها زمانی که معشوق از این عاشقان راضی می‌شود که هم اخلاق، هم عمل و هم نظر معشوقشان شوند.

 

حجت الاسلام انصاریان اظهار کرد: پروردگار با مخالفین این طبیب برخورد سختی خواهد کرد و قیامت برای عده‌ای مسلخ عظیمی می‌شود، پیامبر اکرم(ص) نسبت به عشاق خود فرموده‌اند که در قیامت با یک دست خود امت خود را حمایت می‌کنم و با دیگر دستم اهل بیت(ع) خود را در برمی‌گیرم و از خداوند متعال جویا می‌شویم که امت من با قرآن چگونه رفتار کردند و اینکه دیگران چه تعبیراتی از آیات قرآن داشته‌اند که صاحب قرآن از این تعبیرات راضی نبوده است و چه تفسیرهایی از قرآن کریم کردند که با مطالب قرآن یکی نبوده است.

 

استاد حوزه علمیه قم با طرح سئوال‌های متعدد که امت پیامبر این موارد را نادیده گرفته‌اند، خاطرنشان کرد: چرا در مدینه منوره نماز جماعتی که خوانده می‌شود و حج و روزه‌ای که به عمل می‌آید به فتوای اهل بیت (ع) نیست چرا ماهواره را به جای سنت پیغمبر در زندگی قرار داده‌اند همچنین هدفشان ترویج بی حجابی به جای حجاب دختر رسول خدا (ص) است.

 

 وی افزود: پیامبر اکرم (ص) طبیبی دوره گرد بودند که در کوی و برزن‌ها به دنبال مریضی بودند برای مداوایش تا او را از شر بیماری کور دلی، ناشنوایی در مقابل حقایق، و بیدار کردن غفلت زدگان و جاهلان از خواب غفلت و کوردلی نجات دهد و آنها را طبابت کند.

  

پایان پیام/
 

کد خبر 328599

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha