به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام مجتبی قائد امینی ظهر امروز (9 دی) در همایش گرامیداشت نهم دی که در سالن اجتماعات کتابخانه امام خمینی (ره) قزوین برگزار شد، بیان کرد: فتنه در لغت به معنای انداختن طلا در آتش است و در اصطلاح نیز معانی متعددی دارد که در مجموعه فتنه به معنای آزمایش و امتحان به همراهی سختی و مشکلات است.
وی ادامه داد: در قرآن کریم آیات متعددی در خصوص فتنه وجود دارد به طوری که 30 آیه درباره فتنه است که 10 تا 15 معنا برای این کلمه آمده است که آزمایش، امتحان، فریب، عذاب، شرک، کفر و ارتداد از جمله این معانی است.
مشاور استاندار قزوین در امور روحانیون اضافه کرد: بر اساس آنچه در قرآن کریم آمده است، وقتی فتنه روشن شود، دامن همه مسلمانان را می گیرد از این رو همه مومنان باید مراقب باشند و بپرهیزند از فتنه ای که ظالمان به پا می کنند.
وی عنوان کرد: فتنه گاهی فقط مربوط به کفار نیست، بلکه در میان مسلمانان نیز هست به طوری که حق را با باطل مخلوط می کنند و فتنه گران بخشی از حق را گرفته و با باطل ممزوج کرده و باطل، ظاهر حق را دارد.
حجت الاسلام روحانیون اعلام کرد: بیشترین فتنه ها در صدر اسلام در زمان حکومت کوتاه امام علی (ع) رخ داد؛ معاویه و بنی امیه مظهر فریب و فتنه در میان مسلمانان بود و عاشورا آمد و فتنه بی امیه را آشکار کرد و در واقع بزرگترین فتنه درصدر اسلام بنی امیه بود و مظلومیت امام حسین (ع) این فتنه را آشکار کرد.
وی با اشاره به فتنه 88 اظهار کرد: تا سال 88، 30 انتخابات در کشور برگزار شد که همه انتخابات ها سالم بود و این نشان می دهد، تقلب در انتخابات وجود ندارد و ادعای تقلب در انتخابات، یک دروغ بزرگ بود و قانون اساسی و سازوکار انتخابات به گونه ای است که امکان تقلب وجود ندارد و احدی جرأت ندارد حتی یک رأی جابجا می کند.
مشاور استاندار قزوین در امور روحانیون خاطر نشان کرد: کسانی که به نتیجه انتخابات اعتراض داشتند حتی قانونی این موضوع را پیگیری نکردند و اوج مصیبت این است کسانی که در نظام مسئولیت داشتند، چنین ادعایی را داشتند و حرف شان با ضدانقلاب و سلطنت طلب یکی بود.
وی تأکید کرد: آنها حتی در برابر حرف های دشمنان و ضد انقلاب نیز بیانیه ای ندادند و حتی حاضر نشدند به خاطر انقلاب و نظام سکوت کنند و بر باطل پافشاری کردند و ظلمی به انقلاب شد.
حجت الاسلام امینی خاطر نشان کرد: فتنه بنی امیه با عاشورا در نطفه خفه شد و این انقلاب را نیز عاشورای حسینی احیا کرد و دشمنان می خواستند از زوایه مردمی بودن این انقلاب به آن ضربه بزنند ولی غافل از این بودند که این امت، امت اسلامی است و مردم ما عاشورایی هستند و با پیامبر و اهل بیت میثاق بستند و پیوند عاشورا و مردم باعث خنثی شدن این فتنه عظیم شد.
وی یادآور شد: مردم در برابر فتنه 88، حماسه 9 دی را رقم زدند و 9 دی تجلی بصیرت و میثثاق امت با ولایت بود و هر کس تقوا داشته باشد می تواند با فتنه ها مقابله کند و دور بودن از تقوا انسان را در مسیر فتنه ها قرار می دهد
مشاور استاندار قزوین در امور روحانیون افزود: 9 دی در تاریخ انقلاب ماندگار شد و مردم به تبعیت از رهبری به میدان آمدند و تبعیت از ولایت انسان از مسیر انحرافی دور می کند.
پایان پیام/
نظر شما