به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، قنبر موسینژاد، مدیرکل کمیته امداد کردستان، شب گذشته ( 8 دی ) در دیدار با استاندار کردستان گفت: نگاه کمیته امداد در حوزه اجتماعی در دهه چهارم توسعه مددکار محوری به منظور توانمندسازی مددجویان است که با جدیت خاصی در سطح استان دنبال میشود.
وی با اشاره به اینکه در قالب این طرح برای هر خانواده یک مددکار حرفهای تعریف و این مددکاران نیازهای مددجویان را به صورت تخصصی احصا میکنند، اظهار داشت: در حال حاضر بیش از 6 هزار و 500 خانوار زیرپوشش کمیته امداد از بیمههای اجتماعی در سطح استان بهره مند هستند.
مدیرکل کمیته امداد کردستان، زنان سرپرست خانوار زیر 50 سال و مجریان طرحهای خوداشتغالی را از مخاطبان بهرهمند امداد از طرح بیمههای اجتماعی عنوان کرد و افزود: حق بیمه این افراد به صورت ماهیانه توسط امداد به حساب تامین اجتماعی واریز میشود تا بعد از گذشت یک پروسه زمانی مشخص به عنوان بازنشستگان تامین اجتماعی از زیرپوشش حمایتهای امداد خارج شوند.
موسی نژاد، با اشاره به اینکه کمیته امداد همزمان با انقلاب اسلامی دهه چهارم عمر خود را تجربه میکند، افزود: براساس سیاستهای امام و فرمایشات مقام معظم رهبری، در دهه چهارم در فعالیتهای این نهاد یک نظام تحولی شکل گرفته است.
این مقام مسئول، توانمندسازی مددجویان زیرپوشش را یکی از مهمترین اولویتهای این نهاد برشمرد و اذعان کرد: توانمندسازی یکی از حرکتهای نوین در کمیته امداد است که براساس راهبردهای سه وجهی پیوسته اجرا میشود.
وی با بیان اینکه در حوزه فرهنگی در خانوادهها فضا و فرهنگ کار و تلاش را جایگزین فرهنگ بیکاری میکنیم، افزود: استان کردستان در زمینه اجرای برنامههای فرهنگی برای جامعه هدف خود جزو استانهای برتر کشور بوده و در بیشتر شهرستانها به برکت سفر تاریخی مقام معظم رهبری به کردستان دارای کانونهای فرهنگی تربیت پیرو ولایت است.
مدیرکل کمیته امداد کردستان تصریح کرد: توسعه آموزشهای فنی و حرفهای، تقویت علمی و دینی خانوادههای زیرپوشش و ارائه آموزشهای مهارتهای زندگی متناسب با جامعه هدف از اولویت برنامههای فرهنگی امداد در این کانونها است.
به گفته موسینژاد، اردوگاه فرهنگی، آموزشی و تفریحی علی ابن ابیطالب یکی از ظرفیتهای بسیار خوب در زمینه تقویت و اجرای برنامههای مختلف آموزشی و فرهنگی استان است که در سطح کشور برتر بوده و هر ساله میزبان دانشآموزان 9 استان کشور است.
وی تصریح کرد: ایجاد اشتغال برای مددجویان از دیگر اولویتهای کمیته امداد در حوزه توانمندسازی اقتصادی مددجویان است که در چند سال اخیر با جدیت و سرعت خوبی در سطح استان انجام میشود.
مدیرکل کمیته امداد کردستان همچنین به برخی مشکلات پیش روی این نهاد اشاره کرد و گفت: عدم همراهی بانکهای در پرداخت تسهیلات اشتغال با وجود تصویب اختصاص 20 درصدی تسهیلات قرضالحسنه به مددجویان کمیته امداد از سوی مجلس، فشار برخی از بانکهای در زمینه بدهی وامهای مقاومسازی مددجویان روستایی و عدم واگذاری زیرساختهای خدماترسانی با وجود اتمام 100 درصدی پروژههای مسکن مددجویان مصوب سفر رهبری به کردستان که در بین واحدهای مسکن مهر احداث شده از مهمترین موانع پیش رو است که امیدواریم با تلاش و پیگیری شما رفع شود.
پایان پیام/
نظر شما