سیره پیامبر اسلام(ص) عالی‌ترین سرمشق اخلاقی برای بشریت است

خبرگزاری شبستان:سخنران بارگاه منور رضوی با بیان اینکه انسان برای دستیابی به مدارج بالای اخلاقی و تربیتی نیازمند الگو و سرمشق مطمئنی در زندگی است، گفت: سیره پیامبر اسلام(ص) عالی‌ترین سرمشق اخلاقی برای بشریت است.

به گزارشخبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام علی نظری منفرد، کارشناس مذهبی صبح امروز(8دی) در جمع زائران و مجاوران در حرم رضوی، اظهار داشت: انسان برای دستیابی به مدارج بالای اخلاقی و تربیتی نیازمند الگو و سرمشق مطمئنی در زندگی است که مطابق آیات قرآن کریم و سیره ائمه معصومین(ع)، مناسب ترین الگو در زندگی، سیره رسول گرامی اسلام(ص) است و ایشان عالی‌ترین سرمشق اخلاقی برای بشریت هستند.


وی با بیان اینکه نعمت‌های خداوند در جهان آفرینش بی‌شمار است و شکرگذاری انسان در برابر خداوند متعال نشانه‌ی ایمان محسوب می‌شود، افزود: ناسپاسی نعمت‌های الهی نشانه‌ کفر و عامل هلاکت و نابودی انسان در دنیا و آخرت است.


این کارشناس مذهبی تصریح کرد: از جمله عوامل مهم در انتشار دین اسلام و محبوبیت پیامبر(ص) در بین مردم، اخلاق شایسته و شیوه ارتباط صحیح با مخاطبین بود که نقش مهمی در جذب مردم به دین و حاکمیت دینی داشت.


حجت الاسلام نظری منفرد گفت: بررسی سیره‌ اخلاقی پیغمبر اسلام(ص) نشان دهنده این مطلب است که ایشان در هیج موردی برای پیشبرد مقاصد سیاسی، آرمان های اخلاقی را زیر پا نمی‌گذاشتند و فضائل اخلاقی را به نفع سیاست از بین نمی‌بردند.


سخنران حرم مطهر رضوی افزود: پیغمبر اسلام(ص) برای پیشبرد رسالت و اداره‌ جامعه‌ اسلامی همواره صداقت، امانتداری، صبر و استقامت را اساس کار خود قرار می‌داد و مسلمانان نیز باید آن را در زندگی سرلوحه‌ کار خود قرار دهند.


وی گفت: یکی از ابزارهای مهمی که پیامبر اسلام(ص) در تمامی ابعاد زندگی به کار می‌بستند صبر و استقامت بود و جریان جنگ احد گویای واقعی صبر و استقامت مضاعف ایشان برای بازگرداندن مسلمانان به جنگ بود.


سخنران حرم مطهر رضوی گفت: فلسفه رسالت پیامبران الهی، خدمت به مردم بوده است و موفقیت انسان در زندگی به میزان پیروی از آنان بستگی دارد.


وی به شأن نزول سوره‌ کوثر در قرآن کریم پرداخت و عنوان کرد: کلمه کوثر به معنای خیر فراوان است و منظور از کوثر نهری در بهشت، حوضی در محشر یا نبوت و قرآن است.


این سخنران حرم مطهر رضوی افزود: منظور از خیر کثیر، حضرت فاطمه زهراء(س) نیز به شمار می‌آید، زیرا نسل پیامبر(ص) توسط همین دختر گرامی در جهان انتشار یافت.


وی گفت: آن حضرت هیچگاه برای پیشبرد اهداف خود از مسیر صداقت و راستی منحرف نشدند، بلکه از همان ابتدای دعوت و رسالت خویش بر صداقت تکیه داشتند و همواره آن را اساس رسالت الهی خود قرار می‌دادند.


حجت الاسلام نظری منفرد با اشاره به اینکه زیارت به معنای تجدید عهد و پیمان با ائمه اطهار(ع) و ایجاد ارتباط معنوی عمیق با آنان است،گفت: در میان زیارات ائمه اطهار(ع)، زیارت امام حسین(ع) و امام رضا(ع) دارای ثواب و بهره فراوانی است و انجام این زیارات موجب می‌شود که انسان به اوج ایمان برسد و جایگاهش در برابر خداوند متعال ارتقا یابد.


سخنران حرم مطهر رضوی با بیان اینکه آرامش و نشاط معنوی أثیر زیارت ائمه اطهار(ع) بر روی انسان و برترین هدیه ایشان به زائرانشان است، تصریح کرد: زیارت ائمه اطهار (ع) آثار تربیتی و اجتماعی فراوانی را به دنبال دارد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 327690

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha