میراث فرهنگی هویت و شناسنامه ملی افراد است

خبرگزاری شبستان: استاندار سمنان میراث فرهنگی را هویت و شناسنامه ملی همه افراد عنوان کردوگفت: هیچ کس نمی تواند در حمایت و حفظ میراث فرهنگی کوتاهی کند چون آثار تاریخی و فرهنگی هویت گذشته و آینده ما تلقی می شود.

به گزارش خبرنگارشبستان از سمنان،محمد وکیلی درجمع کارکنان میراث فرهنگی استان سمنان افزود: مدیران باید تلاش بیشتری کنند تا وابستگی از مرکز را به حداقل برسانند و با توجه به پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود در استان بار مرکز از درآمد ملی کمتر و نیازهای استان در استان تامین شود.


‌وی گفت: در بخش صنایع دستی و گردشگری نیز برخی از قوانین و مقررات دست و پاگیر هستند که باید این قوانین و مقررات اصلاح شوند.


وکیلی با اشاره به مزیتها و توانمندی بالای گردشگری و جغرافیای طبیعی این استان گفت : استان سمنان می تواند پنج هزار میلیارد ریال در صنعت گردشگری درآمد کسب نماید.


استاندار سمنان افزود: با وجود 600 کیلومتر راه ترانزیتی، مجموعه متعدد میراث فرهنگی و تاریخی اگر سرمایه گذاری مناسبی انجام شود و هر زائر و مسافری که از استان عبور می کند یکساعت توقف نماید و 10 هزار تومان خرج کند سرمایه و ارزش افزوده بالایی برای استان سمنان به دست می آید.


وی با اشاره به وجود ظرفیت هتلداری در استان سمنان گفت: بسیاری از همایش ها و جشنواره های ملی و کشوری می تواند در این استان اجرا شود.


وکیلی گفت: میتوان با برگزاری جشنواره‌های مختلف و با توجه به جاذبه‌های گردشگری موجود در استان در آمد قابل توجهی کسب کنیم و این امر می‌تواند در رونق اقتصاد استان بسیار مثمر ثمر باشد‌.


استاندار سمنان از گردشگری به عنوان بخش مغفول مانده یاد کرد و خاطرنشان کرد: اگر به درستی از همه ظرفیت‌های گردشگری استفاده شود، این صنعت‌ می‌تواند در فضای اقتصادی ما تحول ایجاد کند.


وی به جاذبه‌های گردشگری استان سمنان در بخش سلامت اشاره کرد و گفت: استان سمنان جدای از تنوع اقلیمی و آب و هوایی، از جاذبه‌های گردشگری طبیعی، تاریخی و معنوی و... بسیاری برخوردار است که چشمه‌های آب گرم که برای بیماری مختلف مفیدند، جشنواره‌های فرهنگی،آثار متعدد و متنوع تاریخی و مذهبی، ظرفیت گردشگری کشاورزی نظیر جشنواره‌های پسته، انار و... و جنگل‌ها و کویرهای متعدد از آن جمله است.


وکیلی گفت: در استان بیش از هزار اثر تاریخی وجود دارد که تاکنون 711 اثر آن ثبت شده است‌.


وکیلی با اشاره به ثبت 32 هزار آثار میراثی در کشور تصریح کرد: توجه و نگاه به میراث فرهنگی نیازمند باور ملی است و مردم ایران اسلامی فرهنگ دولت هستند و قدر و منزلت آثار گذشته را واقفند و آثار تاریخی و فرهنگی ارزشمندی در کشور و استان وجود دارد که باید حفظ و نگهداری شود و مهمترین وظیفه سازمان میراث فرهنگی حفظ ، احیاء و نگهداری آثار تاریخی و گرانبهای فرهنگی است.


پایان پیام/
 

کد خبر 327639

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha