به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، محمداسماعیل امامزاده، مدیرکل کتابخانه های عمومی مازندران با بیان اینکه خدمات کتابخانه های عمومی دیگر در امانت کتاب محدود نیست، اظهار داشت: فعالیت های متنوع فرهنگی برای رده های مختلف سنی و اقشار مختلف جامعه در کتابخانه های عمومی برای گسترش فرهنگ مطالعه و افزایش میزان بصیرت و آگاهی برنامه ریزی شده و در حال اجراست.
وی از کتاب به عنوان مهمترین عنصر فرهنگی جامعه نام برد و تصریح کرد: زمینه سازی برای تعمیق فرهنگ متعالی و رشد و بالندگی علمی و اجتماعی به میزان نفوذ کتاب های خوب در میان افراد جامعه بستگی دارد و نهاد کتابخانه های عمومی طی برنامه ریزی های صورت گرفته در پی تحقق این امر مهم در جامعه است.
امامزاده، جامعه هدف این برنامه ها را اقشار مختلف مردم عنوان کرد و گفت: کودکان، نوجوانان، دانشجویان، نویسندگان، اهالی شعر و ادب، اساتید دانشگاه و پژوهشگران و محققان همگی می توانند از برنامه هایی که در کتابخانه های عمومی اجرا می شود استفاده کنند.
وی با اشاره به برگزاری جلسات نقد کتاب و نشست های ادبی و شعرخوانی در کتابخانه های عمومی، اظهار داشت: کانون های ادبی محفل مناسبی را برای نویسندگان و شاعران استانی فراهم آورده اند تا با استفاده از این ظرفیت آثار خود را به شکل بهتری به جامعه معرفی و عرضه کنند.
دبیر نهضت مطالعه مفید مازندران با بیان اینکه نهادینه شدن فرهنگ مطالعه باید از سنین کودکی با محوریت خانواده رقم بخورد، از راه اندازی بخش ویژه کودک در کتابخانه های عمومی خبر داد.
وی خاطرنشان شد: ایجاد فضای مناسب به همراه کتاب های مخصوص رده سنی کودکان و سایر امکانات دیگر در این بخش از مهمترین اقدامات صورت گرفته برای کمک به خانواده ها در تربیت نسل کتابخوان و فرهیخته بوده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان مازندران، امامزاده همچنین از برگزاری بیش از 170 برنامه فرهنگی با عناوین نقد و بررسی کتاب، عصر شعر، مسابقات مکتوب و آنلاین کتابخوانی و برنامه های ویژه کودکان مانند قصه گویی و مسابقات نقاشی تا پایان سال خبر داد و گفت: این برنامه ها به مناسبت های مختلف در راستای تقویت بنیه علمی و معرفتی و افزایش میزان آگاهی مخاطبین در کتابخانه های عمومی انجام خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما