حماسه 9 دی آگاهی بخش ملت در برابر فتنه گران بود

خبرگزاری شبستان: نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: حضور عظیم و خروشان ملت در 9 دی 88، مبین هویت و ماهیت انقلابی مردم و روح دیانت حاکم بر دل های مردم بود.

آیت الله سیدعبدالهادی حسینی شاهرودی، نماینده مردم استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهار داشت: در رابطه با حماسه 9 دی ما ابتدا باید بدانیم که چرا آن را حماسه نامیده ایم و اهمیت آن از کجا به وجود آمده است، لذا، اهمیت آن از آنجا به وجود آمده است که در جریان فتنه، بخشی از ملت ما دچار اشتباه شدند.


وی افزود: رهبر معظم انقلاب هم در مورد فتنه فرموده اند که عده ای نمی دانند در فتنه چیست و نمی توانند درباره آن قضاوت کنند و دچار اشتباه می شوند و لذا به آن فتنه می گویند.


آیت الله شاهرودی تصریح کرد: فتنه،چون برای افراد نامشخص می شود، بعضی افراد هم گول آن را می خورند، البته ممکن است مقصر هم نباشند، اما گولش را می خورند و ویژگی فتنه همین است و رهبر معظم انقلاب هم بر همین مسئله تاکید داشتند.


وی خاطرنشان کرد: به لحاظ اینکه، این برنامه حالت نگرانی، گمراهی، نشناختن و شک وتردید را به وجود می آورد، بعضی هم می گفتند؛ شاید حق با همین هایی که اعتراض کردند باشد.


نماینده مردم استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری در ادامه افزود: این برنامه طول کشید وتداوم پیدا کرد، از 22 خرداد تا 9 دی ادامه پیدا کرد و مرتب همین طور کسانی که اصحاب فتنه بودند جولان داشتند و می تازیدند و بدنه ملت هم نمی دانستند چه هست و چه خبر است یا شک داشتند یا اینکه حرف اصحاب فتنه را پذیرفته بودند.


آیت الله شاهرودی اذعان داشت: این مسئله تداوم یافت تا اینکه در روز عاشورا به اوج خود رسید، البته قبل از این هم حرکاتی داشتند، مثلا عکس امام عزیزمان را سوزاندند، که آن هم یک مقدار موجب آگاهی شد تا رسیدند به امام حسین(ع)، امام حسینی که معشوق و محبوب همه ملت ایران است، اینجا به اوج رساندند و به امام حسین(ع) جسارت کردند.


وی خاطرنشان کرد: اینجا دیگر مسئله مبرهن و واضح شد و دیگر برای ملت چیزی مخفی باقی نماند.


آیت الله شاهرودی یادآورشد: در این زمان مردم، متوجه شدند که اصحاب فتنه کسانی هستند که اگر دنبال حرف آنها را بگیری، اول انتخابات را محکوم می کنند، سپس رهبر انقلاب و بعدا جسارت به خود امام می کنند و سرانجام به امام حسین می رسند، لذا مردم متوجه شدند که این خط چه خطی است و مسیر چه مسیر اشتباهی است.


وی افزود: در این مرحله برای مردم روشن شد که این راه چه راه غلطی است که اصحاب فتنه رفتند وهمین جا بود که حماسه نهم دی به وجود آمد.


راهپیمایی 22 بهمن 88 معلول 9 دی بود
نماینده مردم گلستان درمجلس خبرگان رهبری در ادامه گفت: لذا می بینیم حماسه 22 بهمنی که بعد از 9 دی ایجاد شد، با عظمت بسیار بزرگی برقرار شد، منتهی پشتوانه آن 9 دی بود.


وی افزود: این آگاهی که در جریان عاشورا و 9 دی به بدنه ملت داده شد اگر نبود، آن حماسه راهپیمایی 22 بهمن هم محقق نمی شد،پس آن راهپیمایی 22 بهمن معلول این 9 دی بود.


حماسه 9 دی و 22بهمن دو سلسله از یک زنجیرند که ملت را آگاهی بخشیدند
آیت الله شاهرودی خاطرنشان کرد: دلیلش این است که دیگر ملت آگاه شدند و آگاهانه حرکت کردند، حرکتی که آغازش 9 دی بود و تا 22 بهمن که مردم آن راهپیمایی عظیم را به نمایش گذاشتند تداوم پیدا کرد.


وی در ادامه اظهارداشت: حماسه 9 دی و حماسه 22 بهمن همان سال 88، هردو دو سلسله از یک زنجیره هستندکه در برابر قائله فتنه گران، به بدنه ملت ما آگاهی بخشیدند.


پایان پیام/
 

 

کد خبر 327546

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha