اعتراض به نتایج انتخابات/توهین به حضور مردم/تهمت به نظام

خبرگزاری شبستان: 22 خرداد راس ساعت ۸ صبح انتظار همگان به سر می رسد و ایران اسلامی برای انتخاب ششمین رئیس جمهور تاریخ خود آماده شد اما این انتخابات آبستن حوادث مختلفی بود.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، 22 خرداد راس ساعت ۸ صبح انتظار همگان به سر می رسد و ایران اسلامی برای انتخاب ششمین رئیس جمهور تاریخ خود آماده شد اما این انتخابات آبستن حوادث مختلفی بود. پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری نوشت: ((رهبر معظم انقلاب در نخستین ساعت رای گیری ضمن انداختن رای خود به صندوق سیار 110 در حسینیه امام خمینی (ره) از ضرورت ” تلاش مردم جهت ناکام ماندن تشنجات ” سخن گفتند و در ادامه نقل قول هایی را که طی روزهای قبل از انتخابات ، حامیان برخی کاندیداها به ایشان منتسب کرده بودند تکذیب نموده و از مردم خواستند تا به این شایعات توجهی نداشته باشند ، چرا که این اقدامات کار انسان های ناسالم است.
23خردادپایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور: ((از 39 میلیون و 165 هزار و 191 برگه رای ماخوذه ، محمود احمدی نژاد با 24 میلیون و 527 هزار و 516 رای و کسب 63/62 درصد آرا ، رئیس جمهور منتخب ملت ایران معرفی شد. محسن رضایی با 678 هزار و 240 رای (73/1 درصد) ، مهدی کروبی با 333 هزار و 635 رای (85/0 درصد) و میر حسین موسوی با 13 میلیون و 216 هزار و 411 رای (75/33 درصد) نتوانستند آرای اکثریت را برای خود جلب کنند. میزان آرای باطله نیز 409 هزار و 384 رای بوده است)).
پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور: ((بیش از 39 میلیون از 46 میلیون ایرانی واجد شرایط جهت رای دادن در انتخابات شرکت کردند که مشارکت بیش از 85 درصد از مردم در این انتخابات، طی 31 سال استقرار نظام جمهوری اسلامی یک رکورد جدید و بی سابقه محسوب می شود)).
پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری : رهبر معظم انقلاب ضمن صدور پیامی خطاب به ملت ایران تصریح کردند: “انتخابات 22 خرداد با هنرنمایی ملت ایران نصاب تازه ای در سلسله ی طولانی انتخاب های ملی پدید آورد. مشارکت بیش از هشتاد درصدی مردم در پای صندوق ها و رای بیست و چهار میلیونی به رئیس جمهور منتخب یک جشن واقعی است.” ایشان در ادامه تاکید کردند: “گمان بر این است که دشمنان بخواهند با گونه هایی از تحریکات بدخواهانه، شیرینی این رویداد را از کام ملت بزدایند. به همه ی آحاد مردم و به ویژه جوانان عزیز که سرزنده ترین نقش آفرینان این حادثه شور انگیز بودند، توصیه می کنم که کاملا هوشیار باشند. همواره باید شنبه ی پس از انتخابات، روز مهربانی و بردباری باشد. چه طرفداران این نامزد منتخب و چه هواداران دیگر نامزدهای محترم، از هرگونه رفتار و گفتار تحریک آمیز و بدگمانانه پرهیز کنند.”
25 خرداد

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری: ((رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار میرحسین موسوی با ایشان، بر پیگیری مسائل از طریق مراجع قانونی تأکید کردند. در این دیدار که عصر دیروز انجام شد آقای میر حسین موسوی ضمن ارائه ی گزارشی، دیدگاه خود را درباره ی روند انتخابات بیان کرد. رهبر معظم انقلاب با تأکید بر لزوم حفظ آرامش و متانت خاطرنشان کردند: “در دوره های قبلی انتخابات نیز برخی افراد و نامزدها، مسائلی داشتند که از طریق شورای نگهبان به عنوان مرجع قانونی رسیدگی به شکایات انتخاباتی ، پیگیری کردند و طبعاً در این دوره نیز مسائل باید از طریق قانونی دنبال شود. ” ایشان با اشاره به نامه ی آقای موسوی به شورای نگهبان افزودند: “به شورای نگهبان تأکید شده که با دقت به این نامه رسیدگی شود.” رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تحریکات دشمن و برخی طراحی های پشت صحنه برای به اشوب کشاندن خیابان ها خطاب به آقای موسوی افزودند : “جنس شما با این گونه افراد متفاوت است و لازم است کارها را با متانت و آرامش پیگیری کنید.” ایشان با تحسین از حضور بی سابقه ی مردم در انتخابات 22 خرداد افزودند: “به یاری پروردگار، انتخابات با اتقان، صحت و آرامش خوبی برگزار شد و شما هم مسائل مورد نظر را از طریق قانونی پیگیری کنید.”))
28 خرداد

میرحسین موسوی سومین بیانیه خود را منتشر نمود. وی در ابتدای این بیانیه نوشت: « اینجانب ضمن محکوم نمودن اقدامات وحشیانه و کشتار مردمی که صرفاً خواستار احقاق حق خود هستند ، لازم می دانم نکاتی را درباره این رخداد و تحولات مربوط به آن به آگاهی ملت برسانم … راهی که ملت برای رسیدن به پیروزی و احقاق حقوق نقض شده اش انتخاب کرده است، استفاده از روش های صلح آمیز و دوری از خشونت است.

ایرنا: «جمعی از هواداران موسوی و کروبی با تجمع غیرقانونی در میدان هفتم تیر به نتایج آرا اعتراض کردند. مهدی کروبی در میان معترضین حاضر شد و برای لحظاتی با آنها صحبت کرد.»
ساعت 16 راهپیمایی حامیان میرحسین موسوی در میدان امام خمینی(ره) آغاز شد و سپس راهپیمایان به سمت میدان فردوسی و میدان انقلاب حرکت کردند. ضمن آنکه در ساعت 18 میرحسین موسوی به جمع مردم پیوست و دقایقی با مردم سخن گفت. این گردهمایی که با تحصن در میدان امام خمینی(ره) آغاز شده بود، با حضور میرحسین موسوی شور دیگری یافت. وی در جمع هوادارانش گفت: “دامنه اسناد و مدارک تقلب در انتخابات بیشتر از آن است که بتوان با چند برنامه تلویزیونی و رادیو یی آنرا پو شاند و من یقین دارم اقداماتی که بتواند اعتماد مردم را احیا کند، راه حل نهایی است. امروز روز انتخاب مجموعه نظام ماست و ما دعا می کنیم که نظام، مردم را انتخاب کند. مردم را شقه شقه نکنیم ، مردم با هم خوب هستند و به هم احترام می گذارند.”»
29 خرداد

دانشگاه تهران یک روز تاریخی دیگر را برای همیشه به نام خود ثبت کرد و آن هم برپایی عظیم ترین نماز جمعه تاریخ جمهوری اسلامی، به امامت رهبر معظم انقلاب بود. ایشان در خطبه های نماز جمعه با طرح مسایل مختلفی از جمله حوادث بعد انتخابات، تاکید بر رسیدگی قانونی به اعتراض معترضین توسط شورای نگهبان، نقاط قوت و ضعف مناظرات تلوزیونی قبل انتخابات، اشتباه در نام بردن افراد در مناظره ها، تفاوت نظرهای بین مسئولین ارشد نظام، نزدیکی نظر رییس جمهور نسبت به هاشمی رفسنجانی به ایشان، عدم امکان وقوع انقلاب مخملی در جمهوری اسلامی، تاکید بر رقابت دورن نظام هر 4 نامزد انتخابات، باج ندادن به قانون شکنان، ضرورت پرهیز از اردو کشی های خیابانی، رسوایی سران جنایتکار امریکا و انگلیس در جهان و … به طور مفصل با مردم صحبت کردند.
30 خرداد

شورای امنیت کشور در نامه ای سرگشاده خطاب به میرحسین موسوی نوشت: “نامه مورخه 27/3/88 جنابعالی خطاب به شورای امنیت کشور حاوی مسائلی است که توجه شما را به آن جلب می کنیم:
1- انتساب اعمال مجرمانه همانند تخریب اموال و وسایل نقلیه مردم به نیروی انتظامی.
2- حمایت از اجتماعات غیرقانونی که منجر به برهم زدن نظم و امنیت، تخریب اموال و اضرار به مردم و نقض حقوق شهروندان عزیز گردیده است که جنابعالی از آن اجتماعات به عنوان اجتماعات خودجوش و مسالمت آمیز نام برده اید.
3- با تأکید جنابعالی بر اینکه موارد مذکور را مشاهده کرده اید، لازم است، مشاهدات خود را در اختیار دبیرخانه شورای امنیت کشور بگذارید.
البته به نظر ما این یک شبکه سازمان یافته است که به احتمال زیاد توسط گروهک های وابسته به بیگانگان سازمان یافته اند و با اراده و تصمیم قبلی نظم و آرامش و امنیت عمومی را بهم می زند و به حقوق شهروندان تعرض می نماید که البته قبلاً دستور رسیدگی لازم توسط فرماندهی نیروی انتظامی به موضوع صادر شده است.
31 خرداد

در حالی که موسوی در ششمین بیانیه‌اش از هوادارانش خواست در اعتراضات همچنان به پرهیز از خشونت پایبند باشند، آشوبها و درگیری‌ها خسار‌ت‌های فراوانی به برخی مغازه‌ها وارد آورد و شکایت کسبه‌ها از موسوی در حال افزایش است.
231 تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با صدور بیانیه‌ای حمایت خود را از فرمایشات رهبر مظعم انقلاب در نماز جمعه تهران اعلام نموده و خواستار پیگیری اعتراضات از طریق قانونی شدند.

ادامه دارد...

پایان پیام/

کد خبر 327437

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha