به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، دکتر محمود احمدی نژاد، عصر چهارشنبه (31 فروردین) در این جلسه گفت: این استان در دورهای طولانی از سرمایهگذاری در بخش صنعت محروم بوده است و اگرچه در سالهای اخیر اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفته اما هنوز تا نقطه مطلوب فاصله وجود دارد چرا که ظرفیتهای صنعتی استان کردستان بسیار زیاد است و میتواند از مراکز اصلی تولید و صادرات صنعتی باشد.
وی بر افزایش حجم و تنوع فعالیتهای عمرانی، صنعتی و کشاورزی در سطح استان کردستان تأکید کرد و خواستار تصویب مصوبات برجسته و بزرگ در طراز شایستگیهای مردم این استان شد و بر ضرورت اتخاذ تصمیمات بزرگ و تأثیرگذار به منظور ایجاد جهش در پیشرفت استان کردستان تأکید کرد.
رییسجمهور، استان کردستان را از بهترین و زیباترین استانهای کشور از نظر زیباییهای طبیعی، امکانات مادی و استعدادهای انسانی دانست و اظهار داشت: مردم این دیار مردمی صمیمی، با اخلاص و عاشق عزت و استقلال ایران عزیز هستند و با همه وجود همیشه از عظمت و سرافرازی ایران اسلامی دفاع کرده و امروز هم در این صحنه حضوری فعال دارند.
دکتر احمدینژاد خاطرنشان کرد: سنگینترین مقاومتها در برابر دشمنان بهخصوص در دوران دفاع مقدس در این منطقه شکل گرفته است و مردم با تقدیم هزاران شهید و جانباز، وفاداری و ایثار خود را در راه آرمانهای انقلاب و سربلندی ملت ایران اثبات کردند و اگر چه در مقاطعی، کانون سنگینترین طراحیهای دشمن قرار گرفت اما به واسطه هوشمندی و مقاومت مردم این دیار، تمامی این طراحیها خنثی شد.
وی تصریح کرد: از مهمترین ویژگیهای مردم کردستان عشق جوشان آنان به پیامبر و اهل بیت گرامی ایشان است.
رییسجمهور مصوبات دور اول و دوم سفرهای استانی را مناسب اما ناکافی دانست و افزود: در جریان این سفر باید مصوبات سفرهای گذشته تکمیل و مصوبات جدیدتر و مهمتری در جهت پیشرفت و آبادانی استان اتخاذ شود.
دکتر احمدینژاد در ادامه اعضای هیئت دولت را بهطور جداگانه مورد خطاب قرار داد و خطاب به سرپرست وزارت راه گفت: حملونقل ریلی و جادهای استان باید تقویت شود و جاده دوطرفه کامیاران تا سقز با سرعت به اتمام برسد و راهآهن استان نیز به شبکه اصلی متصل شود.
رییسجمهور ضرورت سرمایهگذاری در بخش صنعت استان را مورد تأکید قرار داد و خطاب به وزیر صنایع اظهار داشت: این استان در دورهای طولانی از سرمایهگذاری در بخش صنعت محروم بوده اگرچه در سالهای اخیر اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفت اما هنوز تا نقطه مطلوب فاصله وجود دارد چرا که ظرفیتهای صنعتی استان کردستان بسیار زیاد است و میتواند از مراکز اصلی تولید و صادرات صنعتی باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، دکتر احمدینژاد همچنین با تأکید بر فراگیر شدن آموزش و پرورش در سطح استان گفت: پوشش آموزشی در استان کردستان باید به حداکثر ممکن افزایش یافته و هیچکس نباید از تحصیل محروم باشد.
گفتنی است، پروژه های عمران شهری و روستایی، معرفی جاذبههای طبیعی و گردشگری، تقویت بخش مسکن، حمایت از کشاورزی، پشتیبانی از ورزش استان و اعطای تسهیلات قرضالحسنه و منابع تسهیلاتی از دیگر مواردی بود که رییسجمهور خواستار توجه ویژه به آن بخشها شده و از وزرا خواست زمینه جهشی بلند در عمران و آبادانی استان کردستان را به واسطه پرداختن به این امور ایجاد کرده و از طرفی موجبات شادمانی مردم و از سوی دیگر عزم آنان را برای کار و کوشش افزایش دهند.
پایان پیام/
نظر شما