به گزارش خبرگزاری شبستان ،امرالله احمد جو،کارگردان سریال «روزی روزگاری» با بیان اینکه برگزاری جشنوارههای تخصصی که موضوع مشخصی دارند بسیار پسندیده است ،اظهار داشت: در این نوع از جشنوارهها چون تمرکز بر روی یک موضوع واحد قرار میگیرد و فیلمها دیده میشوند، استعدادهای ناب به راحتی شناخته و معرفی میشوند؛ به سخن دیگر نفس مسابقه و برنده شدن مطلقاً اهمیتی ندارد، بلکه دیدهشدن در این جشنواره، بهخصوص فیلمهای کوتاه کمتجربهها و جوانهایی که تازه میخواهند به میدان بیایند یکی از مواردی است که برگزاری این جشنوارهها را نه تنها توجیه بلکه برای ادامه جریان سینما در کشور حیاتی میسازد.
وی در ادامه با تاکید دوباره بر این نکته که این جشنوارهها میتواند کمک فوقالعادهای برای جوانان باشد تا آینده روشنی داشته باشند؛ ایجاد امید در بین جوانان و امکان نقد و بررسی آثارشان را توسط اساتید فن یکی دیگر از مزایای این جشنوارهها بر شمرد و افزود: صداوسیما که نمیتواند تمامی این فیلمها را پوشش دهد، حتی برخی از آنها به درد تلویزیون نمیخورد. بنابراین برای جوانهای فیلمساز فقط مانده جشنوارههای تخصصی که با تمرکز هم این فیلمها دیده میشود. از افراد باتجربه هم برای تجزیه و تحلیل و داوری استفاده میشود. بنابراین اصل قضیه جشنواره قطعاً مثبت است. و باقی ماجرا به نیت و برنامهریزی مدیران جشنواره بازگشت پیدا میکند. جشنوارههای فراوانی در سطح کشور برگزار میشود که فقط رفع تکلیفی هستند. اگر در دورههای اول جشنوارهها جدی و مهم گرفته میشده، در دورههای سوم و چهارم و بعدی حالت رفع تکلیف بهخود میگیرند. همه اتفاقات در این جشنوارهها اتفاقی و بیبرنامه است.
کارگردان سریال تفنگ سرپر در ادامه موضوع جشنواره جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) را بسیار با اهمیت برشمرد و افزود: موضوع این جشنواره مقدس است و فیلم کوتاه در این زمینه ساختن تدارک سنگینی را لازم دارد. بهعبارت دیگر تدارک فیلم کوتاه در زمینه زندگی پیامبر مساوی با ساختن یک فیلم بلند و چه بسا سریال باشد. بهطورکلی منظورم این است پشت این موضوع جدیت فوقالعادهای باشد. موضوع این جشنواره برای همگان از اهمیت درجه 1 برخوردار است یا بهعبارت دیگر موضوعی با این اهمیت وجود ندارد.
وی خاطر نشان کرد: فیلمسازان زیبایی را باید اصل قرار بدهند و سپس تاثیرات حسی، ساختاری و دقت در جزییات و هر چیزی که به فیلم با هر موضوعی ارزش میبخشد. ارزش موضوعی بر سر جای خود باقی است، اما ارزش موضوعی خودبهخود ارزش فیلمی ایجاد نمیکند. فیلمسازان باید دقت داشته باشند که ارزش فیلمیشان را بالا ببرند. امامهم این است که فیلمساز با عشق، با علاقه و با اعتقاد راسخ فیلمی بسازد، حالا در حد توان، و آن عشق و علاقه به بیننده نیز منتقل شود. بیتجربگی را میتوان بخشود. اشکالات تکنیکی را میتوان نادیده گرفت. این مسایل طی تجربه حاصل خواهند شد. اما نباید فراموش کرد که موضوع پیامبر فقط مربوط به مسلمانان نیست، موضوعی است که به بشریت مربوط میشود. پیامبر فقط برای ما بشارت نیاورده است، پیامبر برای انسانها پیام آورده است. پس این موضوع در سطح جهانی باید مطرح شود.
بنابرگزارش روابط عمومی جشنواره «جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص)»،نخستین دوره جشنواره فرهنگی ـ هنری اهل بیت(ع) با عنوان «جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص)» به همت مجمع جهانی اهلبیت(ع) و همکاری نهادهای فرهنگی و هنری برگزار می شود. این جشنواره در سه رشته فیلم کوتاه (در سه شاخه انیمیشن، داستانی و مستند)، فیلمنامه و تألیف و ترجمه کتاب به زبان انگلیسی (در دو شاخه سیره پیامبر و پاسخ به شبهات) برگزار خواهد گردید و جوایز ارزنده و بی نظیری به نفرات برتر تعلق خواهد گرفت.
علاقهمندان جهت اطلاع بیشتر از شرایط شرکت در این جشنواره میتوانند به؛ آدرس اینترنتی سایت جشنواره مراجعهhttp://islamicartz.comو یا با تلفن:2131250- 0253تماس حاصل فرمایند.
پایان پیام/
نظر شما