محمدرضا پورساداتی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی به خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد، اظهار داشت: طرح امدادرسانی به زائران کاروان های پیاده امسال به صورت کشوری و با همکاری اعضای جمعیت هلال احمر 8 استان کشور صورت می گیرد و این نشان از افزایش کمی و کیفی خدمات رسانی به زائران پیاده را دارد.
وی از استقرار 148 پایگاه امداد رسانی در ایام پایانی ماه صفر در سطح استان خبر داد و گفت: 840 نفر امدادگر در محورهای پنج گانه تردد در مشهد به زایران پیاده بارگاه منور رضوی به صورت داوطلبانه خدمت رسانی می کنند.
پورساداتی با تاکید بر اینکه 11 نیروی پزشک، 14 پیراپزشک، 105 داوطلب و 45 پرسنل جمعیت هلال احمر در پایگاه های سراسر استان مستقر می شوند، افزود: همچنین 130 نفر از اعضای داوطلب پزشک، پرستار و سایر اعضا در طرح خادمین حرم مهرورزی خدمت رسانی می کنند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی اشاره ای به نوع خدمات امدادگران جمعیت هلال احمر مستقر در پایگاه های امدادرسانی به زائران پیاده داشت و افزود: خدمات امدادگران در این ایستگاه ها شامل درمان سرپایی، انتقال، ماساژ و تخلیه طاول ها است که متناسب با تعداد زائران در مکان های اسکان، این داوطلبان در آنجا توزیع می شوند.
وی با اشاره به اینکه تمام نیروهای امدادگر و داوطلب جمعیت هلال احمر روز آخر در پایگاه های مبادی ورودی مشهد و پایگاه های سطح شهر مستقر خواهد شد، بیان کرد: 80 نفر داوطلب اعم از پزشک، پرستار و امدادگر در 6 پست واقع در مبادی ورودی شهر برای ارائه خدمات درمانی به زائران فعالیت خود را آغاز کرده اند.
پورساداتی با اشاره به اینکه 33 پایگاه امداد و نجات طرح زمستانه در سطح استان داشت و تصریح کرد: در این پایگاه ها امکاناتی همچون آمبولانس، خودرو رهاسازی و نجات و تیم امدادگر و نجات گر خدمات امدادی، انتقال و پشتیبانی را به مسافران عزیز ارائه می دهند.
پایان پیام/
نظر شما