دیدار گروه نظارت و ارزیابی ستادعالی با کارکنان دبیرخانه مساجد کردستان

خبرگزاری شبستان: گروه نظارت و ارزیابی ستادعالی، صبح امروز ( 4 دی) و جریان سفر به کردستان با کارکنان دبیرخانه مساجد کردستان دیدار کردند و از نزدیک با مسائل و مشکلات پرسنل آشنا شدند.

به گزارش خبرگزایر شبستان از سنندج، عباسعلی قاضی زاده، مدیر کل امور استان های ستاد عالی کانون های مساجد در این جلسه با ابراز خرسندی از حضور در این استان و در جمع کارکنان دبیرخانه مساجد کردستان، اظهار داشت: هر سال دبیرخانه کانون های مساجد استان ها در دو نوبت بازرسی می شوند که این بازرسی ها صرفنا جهت خسته نباشید گفتن به همکاران و ارائه راهکارها و راهنمایی کارکنان انجام می شود.

 

وی وضعیت دبیرخانه کانون های مساجد در استان ها را مطلوب ارزیابی کرد و اظهار داشت: در بازدیدهای انجام شده تا کنون مشکل خاصی نبوده و خوشبختانه دبیرخانه کانون های روند مطلوب در تقویت و ترویج اموزه های اسلامی و قرآنی در مساجد ایفا می کنند.

 

مجتبی میرزایی، مدیر کل تمور فرهنگی هنری ستاد عالی کانون های مساجد کشور نیز خواستار همکاری پرسنل با تیم نظارتی شد و از کارکنان خواست در حوزه های مختلف کاری بحث های چالشی و مشکلات خود را منتقل کنند.


مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان با تشکر از حضور گروه اعزامی ستاد عالی کانون های مساجد کشور در این استان، گزارشی از حوزه های مختلف دبیرخانه ارائه کرد و عملکرد کلیه بخش های این دبیرخانه را مثبت ارزیابی کرد.


کامل گلباغی، با اشاره به فعالیت 313 کانون فرهنگی هنری در مساجد این استان اذعان کرد: با توجه به برنامه پنجم توسعه و سهمیه استان تعداد کانون های مساجد باید 525 کانون برسد که خوشبختانه این روزند در کردستان مطلوب است و بر طبق برنامه های پیش بینی شده گام برمی داریم.


وی تعداد کانون های روستایی را 216 کانون و شهری را 97 کانون اعلام کرد و افزود: در حال حاضر 12 کانون تخصصی و 19 خانه نور در کانون های مساجد این استان فعالیت می کنند.


وی خاطر نشان کرد: سهمیه تعداد کانون های جدید در سطح مساجد این استان 36 کانون بود که تا کنون 17 کانون جدید تاسیس، پرونده 10 کانون دیگر نیز اماده ارسال و رایزنی برای تکمیل 9 سهمیه باقیمانده انجام شده است.


مسئول اداری مالی دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان نیز در ادامه این جلسه با اشاره به اینکه دبیرخانه در سال جاری هیچ گونه اعتبارات سرمایه ای را دریافت نکرده است، اذعان کرد: با توجه به فرسوده بودن تعدادی از تجهیزات امیدواریم ستاد عالی نسبت به اختصاص اعتبارات سرمایه ای به این دبیرخانه همکاری کند.


آرمان جهان بین همچنین خواستار تجدید نظر در نوع کتاب های ارسالی به این دبیرخانه شد و افزود: تعداد کتاب های ارسالی جوابگوی نیاز کانون های مساجد این استان نیست و همچنین با توجه به فرهنگ منطقه اختصاص داده شود.

 

گفتنی است در ادامه این جلسه هر کدام از همکاران در بخش های مختلف گزارشی از روند فعالیت حوزه خود ارائه کردند و مسائل و مشکلات کاری خود را با نماینده ستاد عالی در میان گذاشتند.


پایان پیام/
 

کد خبر 326493

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha