حجت الاسلام عبدالله رحمان زاده، مدیر مرکز مدیریت حوزه های علمیه گیلان، با اشاره به دیدگاه قرآن درباره حجاب، به خبرنگار شبستان گفت: آیات قرآنی درباره حجاب گویای ذاتی و فطری بودن امر حجاب در نهاد انسان است.
مدیر مرکز مدیریت حوزه های علمیه گیلان، نجابت، عفت و تاکید بر پاکدامنی زن مسلمان را از مبانی حجاب فاطمی خواند و خاطر نشان کرد: مبانی حجاب فاطمی ریشه در قرآن و سنت دارد.
وی با بیان اینکه اعمال و رفتار حضرت زهرا(س) مصداق بارزی از مفاهیم قرآنی و سیره نبوی است، اعلام کرد: هرکس که می خواهد به درجات کمال برسد، باید فاطمه(س)را الگوی اعمال و رفتار خود قرار دهد.
حجت الاسلام رحمان زاده، با اشاره به راهکارهای ترویج حجاب، اظهار کرد: شناخت ارزش ماهوی حجاب می تواند یک راهکار کاربردی برای ترویج حجاب باشد.
وی، توجه دادن افراد جامعه به موانع رسیدن آنها به امنیت و سعادت را دیگر راه ترویج حجاب دانست و گفت: یک زن محجبه به راحتی می تواند امنیت و آسایش را برای خود، خانواده و جامعه اش فراهم کند.
مدیر مرکز مدیریت حوزه های علمیه گیلان، امنیت اجتماعی و آرامش روحی و روانی شخص و جامعه را از برکات ترویج فرهنگ حجاب برشمرد و اذعان داشت: زن مانند گوهری است که اگر مستور باشد به ساحتش دست دارزی و تعرض نمی شود.
حجت الاسلام رحمان زاده، با بیان اینکه رعایت حجاب آرامش روحی، روانی در فرد و جامعه ایجاد می کند، بیان داشت: در محیطی که زنان آن پوشیده و مستور باشند، بیماردلان محدود شده و جامعه با توان و قدرت بیشتری در حوزه های اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی به پیش می رود.
پایان پیام/
نظر شما