تاکید معاون استاندار خوزستان بر بحث‌های آموزشی در برنامه‌های فراغتی

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان بر ارتقای مباحث آموزشی، حرفه‌آموزی، هنرآموزی و مهارت‌افزایی در برنامه‌های اوقات فراغت تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، محمدعلی پورموسوی، دیروز بعدازظهر(31 فروردین) در اولین جلسه کمیته بهسازی اوقات فراغت استان خوزستان گفت: تمامی دستگاه ها باید اقدامات خود را برای اوقات فراغت و تابستان دانش آموزان و خانواده های آنان به ستاد گزارش دهند.

 

وی از دستگاه های اداری خواست امکانات و ظرفیت هایی را که در راستای پوشش اوقات فراغت می توان از آن بهره مند شد را به ستاد گزارش دهند تا پس از بهره مندی آن دستگاه های اداری از امکانات، سایر افراد نیز بتوانند از آن بهره ببرند.

 

پورموسوی، بر اجرای برنامه های متمرکز و منظم توسط دستگاه ها جهت اوقات فراغت جوانان و نوجوانان تأکید کرد و از اعضای ستاد خواست آمار اردوها و شرکت کنندگان را برای بهبود برنامه ها در سال های آینده به طور کامل در سایت طراحی شده ثبت کنند.

 

وی تصریح کرد: ستاد اوقات فراغت با سه کمیته اردوها، کانون های فرهنگی و تفریحی و ورزشی از این به بعد جلسات خود را برگزار می کند تا بتوان برنامه ریزی خوبی برای اوقات فراغت و همچنین محتوا و موضوع برنامه ها داشته باشد.

 

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان، خاطرنشان کرد: در برنامه ریزی برای ایام فراغت دانش آموزان و دانشجویان نباید تنها به اردوها بسنده شود بلکه بحث های آموزشی، حرفه آموزی، هنرآموزی و مهارت افزایی نیز باید مدنظر قرار گیرد.

 

وی با اشاره به برگزاری اردوهای جهادی در ایام اوقات فراغت، یادآور شد: همان طور که مقام معظم رهبری بر این موضوع تأکید دارند باید اردوهای جهادی برپا شود چرا که این اردوها برای جوانان و نوجوانان بسیار سازنده و مفید خواهد بود.

 

وی با تأکید بر مطرح کردن یک شعار مرتبط با اوقات فراغت و برنامه ریزی بر اساس آن، خاطرنشان کرد: اقدامات صورت گرفته باید متمرکز باشند و صدا و سیما و رسانه ها نیز باید با حساسیت بیشتر نسبت به اطلاع رسانی برنامه های ایام تابستان اقدام کنند.

 

همچنین مصطفی منتظرالمهدی، مدیر کل امور جوانان خوزستان، با بیان آماری از تعداد افراد شرکت کننده در برنامه های اوقات فراغت، اذعان داشت: سال گذشته اسامی 918 هزار و 438 نفر شرکت کننده در برنامه های اوقات فراغت از طریق دستگاه های اجرایی اعلام شد که تنها 10 درصد این تعداد در سامانه اوقات فراغت به ثبت رسید.

 

وی ادامه داد: سال گذشته 207 هزار نفر در برنامه های آموزشی، 319 هزار نفر در برنامه های فرهنگی مذهبی، 160 هزار و 712 نفر در برنامه های ورزشی، 156 هزار نفر در اردوهای درون استانی و 164هزار نفر در اردوهای برون استانی شرکت کردند.

 

مدیر کل امور جوانان خوزستان، با بیان اینکه بیش از 10 هزار نفر عوامل اجرایی این تعداد افراد را ساماندهی کردند، از دستگاه های اجرایی در ستاد اوقات فراغت خواست اسامی شرکت کنندگان در این برنامه ها را از اول تیر در سامانه ثبت کنند.

 

پایان پیام/ 

کد خبر 32626

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha