به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، مهری مهدوی، مدیرکل بانوان و خانواده استانداری گلستان، ظهر امروز (30 آذر) در جلسه هماهنگی هشتمین نمایشگاه بزرگ کتاب گلستان در گرگان اظهار داشت: امروزه رسانه ملی خواسته یا ناخواسته قبله اول خانواده شده است، لذا اگر شرایط استفاده جدی تر از این رسانه در حوزه کتاب و کتاب خوانی فراهم شود، می توانیم بهره های بسیاری از آن در گسترش فرهنگ مطالعه در جامعه داشته باشیم.
وی با بیان اینکه در این زمینه نیازمند ایجاد موجی جدید هستیم، افزود: باید در نظر داشته باشیم که در تمامی طرح های ارائه شده، حتی اجرای زنگ انشاء از بعد آموزشی به آن بپردازیم.
مدیرکل بانوان و خانواده استانداری گلستان در بحث انجام طرح های آموزشی و مهم دانستن آن، ادامه داد: طی چند سال اخیر بیش از 80 هزار زن خانوار اعم از روستایی، عشایری و بانوان دستگاههای اجرایی استان مورد آموزشهای فرهنگی قرار گرفتند.
مهدوی عنوان کرد: در طرح های آموزشی صورت گرفته، بیش از 50 جلد کتاب معرفی کردیم که بتوانیم در کنار ارائه آموزش ها به صورت کاربردی، افراد را با انواع کتاب و شاخه های آن آشنا کرده و آن ها را به سمت مطالعه مفید تشویق کنیم.
وی ضمن تأکید بر گسترش فرهنگ نهضت مطالعه مفید در استان، تصریح کرد: یکی از دغدغه های مسئولان که کمتر به آن پرداخته می شود، باید موضوع کتاب و کتابخوانی و گنجاندن آن در برنامه های افراد، با اولویت برتر باشد.
مدیرکل بانوان و خانواده استانداری گلستان از سخنرانان و کسانی که با قرار گرفتن پشت تریبون به انتقال مفاهیم، مطالب و اطلاعات می پردازند خواست: این افراد با ارائه و معرفی کتاب و منابع علمی سخنان خود، به افزایش اطلاعات مردم در شناخت کتاب و آشنایی بیشتر آن ها کمک کنند.
مهدوی خاطرنشان کرد: در برخی خانواده ها، محافلی در رابطه با کتاب و مطالعه ایجاد می شود که این امر کمک شایانی در ترویج فرهنگ مطالعه دارد که با شناسایی و توصیف چنین جمع هایی باید آن را در قسمت های مختلف جامعه تعمیم دهیم.
مدیرکل بانوان و خانواده استانداری گلستان با اشاره به اقدامات مناسبی که طی سال های اخیر در امر فرهنگ سازی و گسترش حوزه کتاب صورت گرفته، اذعان داشت: برپایی ایستگاه های کتاب در اماکن پر تردد، از جمله اقدامات مناسب و کاربردی در این زمبنه است که مورد اقبال عمومی قرار خواهد گرفت.
پایان پیام/
نظر شما