امام حسین(ع) جمال و جلال دین اسلام است/ امام برای نابودی جهل قیام کرد

خبرگزاری شبستان: نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری حرکت امام حسین(ع) در واقعه عاشورا را عالمانه و موجب احیای اسلام دانست و اعلام کرد: امام حسین(ع) امام عشق، محبت و جمال و جلال دین اسلام است.<BR>

آیت الله رضا رمضانی گیلانی، عضو مجلس خبرگان رهبری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، فهم درست و کامل زندگی، به دنبال پاکان و زندگی پاک بودن را از آموزه های امام حسین(ع) به بشریت دانست و گفت: کنار پاکان بودن به انسان پاکی می دهد و باعث می شود انسان به اخلاق و منش پاک روی بیاورد.


مدیر مرکز اسلامی هامبورگ آلمان به علاقه امام حسین(ع) به نماز، قرائت قرآن و مناجات اشاره کرد و گفت: امام حسین(ع) در شب عاشورا می فرمایند، یک شب به من مهلت بدهید تا قرآن بخوانم چون قرائت قرآن را دوست دارم.
وی تاکید کرد: پرداختن امام حسین(ع) به مناجات، قرائت قرآن و نماز در شبی که فردا سرنوشتی جز شهادت در انتظار امام(ع) نیست بیانگر اهمیت این عناصر معنوی در زندگی و سرنوشت انسان است.


عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه دعا رابطه انسان را با خداوند متعال تعیین می کند، اظهار کرد: امام در شب عاشورا نیز به دنبال آموزش این نکته به اصحاب و نوع بشر است که انسان در هیچگاه بی نیاز از ارتباط با خداوند متعال نیست.


وی اضافه کرد: دعا باعث می شود که انسان مستقیماً با خداوند رابطه داشته باشد و برخلاف آنچه در غرب معتقدند که انسان برای اعتراف و توبه نیازمند واسطه است، حتی امام هم واسطه این رابطه نیست.


رمضانی، خودشناسی را یکی دیگر از درس های مکتب امام حسین(ع) خواند و اذعان کرد: امام حسین(ع) با تکیه بر خودشناسی در سایه ارتباط با خداوند بیان می کند که بروید و خودتان را پیدا کنید، به خودتان بها بدهید و خودتان را بشناسید چون خودشناسی مقدمه خداشناسی است.


وی تاکید بر عمل عالمانه و پرهیز از زندگی همراه با جهل را از دیگر درس های امام حسین(ع) برشمرد و گفت: زندگی عالمانه، مومنانه هم خواهد شد.


مدیر مرکز اسلامی هامبورگ آلمان یادآور شد: حرکت عالمانه امام حسین(ع) در واقعه عاشورا سبب شد تا دین اسلام احیا شود و به همین خاطر امام حسین(ع) امام عشق، محبت و جمال و جلال دین است.


وی با اشاره به حدیثی علم را پایه هر خیری دانست و گفت: در این زیارت اربعین آمده که امام حسین(ع) برای از بین بردن جهل و آموزش زندگی عالمانه قیام کرد.


عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: امام حسین(ع) مفاهیم اسلامی و عرفانی را در قالب عاشورا به انسان آموزش می دهد و تعریف حضرت قاسم(ع) به عنوان یک نوجوان آموزش دیده در مکتب عاشورا از مرگ با تعبیر شیرین تر از عسل، بیانگر نوع نگاه شاگردان امام حسین(ع) به زندگی و خداوند است.


وی اظهار کرد: مکتب عاشورا و امام حسین(ع) می خواهد بگوید که انسان برای رفتن نیامده است، انسان آمده تا جاودانه بماند.


رمضانی گیلانی با بیان اینکه امام حسین(ع) با معرفی فرهنگ شهادت به عنوان عنصر احیاگر دین، چگونگی جاودانه زیستن را آموزش می دهد، گفت: در مکتب عاشورا چگونه زیستن در راه خدا، راه رسیدن به حقیقت شهادت است.


عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: شهادت یعنی ابدیت را پاک یافتن و به همین خاطر در روایات است کسانی که شهید می شوند از خداوند منت می کنند تا به دنیا بازگردند و دوباره در راه خداوند و در کنار امام حسین(ع) شهید شوند.


پایان پیام/

کد خبر 325634

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha