به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، حجت الاسلام محمد جواد حاج علی اکبری، نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، صبح امروز(31 فروردین) در دیدار با مسئولان دستگاه ها و نهادهای فرهنگی و مدیران آموزش و پرورش گیلان که در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، گفت: ما در طلایی ترین عرصه تاریخ کشورمان زندگی می کنیم که به برکت انقلاب اسلامی، فضای تحول تربیت انسان تراز اسلام در آن موج می زند.
حاج علی اکبری، اصلی ترین بخش آرمان انقلاب اسلامی را مسئله انقلاب، رویش، شکوفایی، رشد و ظهور استعداد ها عنوان کرد و افزود: در طی سال هایی که پس از انقلاب اسلامی ایران پشت سر گذاشتیم،همواره شاهد شکوفایی استعداد های جوان بودیم.
وی با بیان اینکه در عصر و زمانه ای که در آن زندگی می کنیم شاهد درخشیدن انسان های بزرگی بودیم که نشان دهنده استعداد عظیم اسلام است، خاطر نشان کرد: در افق آینده، رسالت انقلاب اسلامی جز این نیست که تربیت انسان و به ثمر رسیدن انسان های عبد صالح خدا را شاهد باشیم.
حاج علی اکبری، با اشاره به اینکه بزرگترین هنر انقلاب اسلامی، انقلاب تربیتی است، ادامه داد: این انقلاب گفتمان تربیت قرآنی را به میان می آورد و رویش ها، شکفتن ها و نمونه های علمی را تقویت می کند.
وی با اشاره به جنگ نرم دشمن، تصریح کرد: در نبرد بسیار سنگینی به سر می بریم که عمقش تربیتی است.
حاج علی اکبری، به لایه های پنهانی جبهه شرک و توحید با توجه به ویژگی های زمانه اشاره کرد و بیان داشت: اگر چه جنگ نرم، لایه های رویی هم دارد که آشکارترین آن لایه سیاسی بین افراد توحیدی و جبهه شرک است اما لایه پنهانی تر آن مواجهه در عرصه اجتماعی و عرصه فرهنگی و پنهانترین لایه این نبرد سخت، لایه فکری و تربیتی است.
وی در ادامه به نقش معلمان به عنوان نقش تاریخ ساز که ادامه دهنده راه انبیاست، اشاره و اضافه کرد: در مواجهه با چالش هایی که با آن روبرو هستیم نیازمند هوش، خلاقیت، تدبیر، ایثارگری، شجاعت و فهم عمیق از این رسالت و ماموریتیم که شما معلمان باید از این رسالت بزگ الهی و تاریخی سر بلند بیرون بیایید.
حاج علی اکبری بیان داشت: آموزش و پرورش نیازمند تحول بنیادی است تا از این ماموریت موفق بیرون آید.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش نیازمند تحول بنیادی است، اظهار داشت: ما هم نیازمند تحول دیدگاهی و هم نیازمند تحول ساختاری و تحول نیروی انسانی در آموزش و پرورش هستیم.
حاج علی اکبری ادامه داد: این تحول جز با به میدان آمدن همه مسئولان تحقق نمی یابد چرا که این تحول نیازمند یک عزم ملی است و با بخشنامه و دستورالعمل ها محقق نمی شود.
وی با تاکید بر اینکه این تحول یک تحول درون زاست و باید به یک طلبه و خواسته جدی تبدیل شود، گفت: تا معلمان و مدیران به میدان نیایند و مشارکت در فهم صورت مسئله و مشارکت در اجرایی شدن بستر فکری و ذهنی مساله فراهم نشود این تحول در آموزش و پرورش انجام نمی شود.
وی خاطر نشان کرد: تحول باید از متن آموزش و پرورش بجوشد و مطالعه شود.
حاج علی اکبری بهره برداران اصلی از این تحولات چشمگیر را دانش آموزانی دانست که به سن دبیرستان رسیده اند و قدرت تشخیص و نقشی جدی در الگو سازی دارند.
عضو شورای سیاست گذاری ائمه جمعه اضافه کرد: اگر در آموزش و پرورش الگوی زندگی با محوریت دینی نباشد، وظیفه شما فرهنگیان، معلمان و مدیران است که آنرا فراهم کنید.
حاج علی اکبری با بیان اینکه پیش بردن تعلیم و تربیت اسلامی موثر است، گفت: در شرایط دشوار کنونی مومن انقلابی و شجاع می تواند متفاوت عمل کند.
وی خود باوری، احساس مسئولیت، قدرت تصمیم گیری و استقامت بالا را مهم ترین راه نجات و کمال جوانان عنوان کرد و افزود: انجمن های اسلامی مهم ترین مؤلفه برای تبلیغ و تبیین پیام های انقلاب به بشریت هستند.
حاج علی اکبری بیان داشت: اعضای انجمن های اسلامی باید تربیت شده مکتب همت و استقامت باشند چرا که اتحادیه بنا است پرچمدار جنبش دانش آموزی فراگیر باشد.
وی در ادامه با توجه به نقش انجمن های اسلامی، تصریح کرد: اتحادیه انجمن های اسلامی به عنوان یک سنگر فکری دانش آموزان،حضور داوطلب آنها برای یافتن یک هویت است که دانش آموز این فرصت را برای خودش فراهم می بیند که در میدان مدرسه رشد کرده و وارد عرصه تربیتی شود و نقش تربیت را در کنار معلم بر عهده بگیرد.
حاج علی اکبری، با بیان اینکه نسل جوان دانش آموز باید با یک حرکت انقلابی، با استفاده از ظرفیت های بالای خود، با بی عدالتی ها به شدت مقابله و مبارزه کند، ابراز امیدواری کرد: با همکاری اتحادیه راهبرانی فکور و مومن برای تربیت اسلامی تربیت کنیم.
مسئول اتحادیه انجمن های اسلامی گیلان نیز در این مراسم، گفت: جنبش دانش آموزی حرکتی نو و بی سابقه است که در ادامه راه شهیدان با تکیه بر آرمان های انقلاب اسلامی احساس امید را ترویج می کند.
اسماعیل جانعلی پور بیان داشت: جنبش دانش آموزی به عنوان یک رویکرد با یک ادبیات تازه برای همه دانش آموزان با تاکید بر ضرورت پیروی شایسته، استفاده مطلوب از همه فرصت ها را توجیه می کند.
وی افزود: جنبش دانش آموزی با ترویج گفتمان امید بر مبنای مهدویت، فردا را از آن خود داشته و خود را در تحقق آرمان ها و آرمان های مهدوی سهیم می داند.
جانعلی پور ادامه داد: در واقع جنبش دانش آموزی مقاومت خود جوش نسل جوان در مقابل تهاجم فرهنگی است و این را در بازشناسی هویت دینی و ملی خود می بیند.
وی با بیان اینکه جنبش، ضمن قدرشناسی نعمت عظیم انقلاب با مخاطب قرار دادن همه دانش آموزان جهان اسلام، امید به نصرت واقعی را در دل هایشان زنده می کند، تصریح کرد: جنبش دانش آموزی با اعتقاد به ضرورت ورود دانش آموزان به عرصه های اجتماعی، آرمان خواهی خود را با مصلحت جویی مسئولین یکی می کند.
در ادامه این دیدار مسئولان دستگاه ها و نهاد های فرهنگی استان به تبادل نظر با نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان پرداختند.
اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان در بیش از 480 دبیرستان استان گیلان 16 هزار نفر عضو دارد.
پایان پیام/
نظر شما