به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، حمید شاه آبادی در نشستی مطبوعاتی که در سالن رودکی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان برگزارشد، با بیان اینکه 97 مرکز علمی کابردی فرهنگ و هنر در کشور فعال است، عنوان کرد: حدود 82 هزار دانشجو در مراکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر سراسر کشور تحصیل می کنند که رویکرد دولت یازدهم در این خصوص حمایت از این مراکز در راستای دانش افزایی مهارت محور است.
وی ادامه داد: باید نیازهای تخصصی این حوزه شناسایی شود تا افرادی که برای بازارکار محیط های فرهنگی و هنری تربیت می شوند به مباحث علمی نیز توجه داشته باشند.
سرپرست موسه آموزش عالی فرهنگ و هنر افزود: شاغلین فرهنگ و هنر در بخش های دولتی و خصوصی باید از ظرفیت ایجادشده در این حوزه برای ارتقا دانش و مهارت خود استفاده کنند.
شاه آبادی با بیان اینکه مراکز عالی فرهنگ و هنر نقش مهمی در شناسایی دقیق نیازهای مشاغل این حوزه ایفا می کنند، تصریح کرد: مشاغل موجود باید ارزیابی و نیاز مهارتی آن شغل بررسی شود که بر اساس آن نیاز، رشته تحصیلی مناسبی در این مراکز تعریف می شود.
وی در ادامه با بیان اینکه ضوابط جدید تاسیس مراکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر بر لزوم وجود امکانات سخت افزاری تاکید دارد، اظهارداشت: یکی از مهمترین اهداف جدید این مجموعه استاندارد سازی مراکز علمی کاربردی پس از تشکیل موسسه آموزش عالی فرهنگ و هنر است.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطر نشان کرد: در حال حاضر با تشکیل موسسه آموزش عالی فرهنگ و هنر این موسسه در زیرمجموعه و چارت سازمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرارگرفته که شعب مختلف مراکز آموزشی فرهنگ و هنر در سراسر کشور را ساماندهی می کند.
شاه آبادی در ادامه با بیان اینکه یکی از اهداف ما استاندارد سازی مراکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر طی یک سال آینده است، عنوان کرد: این امر موجب افزایش جذب دانشجو می شود و همچنین دیگر اولویت ما، تخصصی شدن این مراکز است.
وی همچنین در خصوص کیفیت آموزش های ارائه شده در مراکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر و اساتید این مراکز، گفت: در این مراکز از افرادی که دارای سوابق و تجربه های درخشان در رشته های متلف هستند و اساتید با تجربه هنری که در رشته تخصص خود صاحب سبکی محسوب می شوند با تایید کمیته دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان استاد استفاده می شود.
سرپرست موسسه عالی فرهنگ و هنر گفت: وظیفه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بستر سازی مناسب برای ارتقا کیفی آموزش ها و کار دانشجویان در مراکز آموزشی فرهنگ و هنر است تا کمک شایانی به مهارت های مورد نیاز مشاغل فرهنگی صورت گیرد.
شاه آبادی در ادامه از افزایش رشته های مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر خلیج فارس خبر داد و افزود: در حال حاضر شش رشته تحصیلی در این دانشگاه ارائه شده که با توجه به امکانات و ظرفیت های موجود در استان هرمزگان، رشته های طراحی و دوخت لباس، فیلمنامه نویسی و کتابداری نیز در دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنری خلیج فارس راه اندازی می شود.
300 دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر خلیج فارس تحصیل می کنند
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان گفت: در حال حاضر 300 دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر خلیج فارس تحصیل می کنند.
حجت الاسلام و المسلمین حسین مرشدی نیز در این نشست با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر خلیج فارس فعالیت خود را سال گذشته با 70 دانشجو آغاز کرد، اظهارداشت: امروز در حالی که کمتر از یک سال از آغاز فعایت این دانشگاه می گذرد، 300 دانشجو در رشته های مختلف این دانشگاه شامل، امور فرهنگی، بازیگری، کارگردانی، عکاسی، معماری و موسیقی تحصیل می کنند.
وی ادامه داد: رشد جهشی تعداد دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر خلیج فارس، نشان دهنده علاقه مندی مردم هرمزگان به رشته های فرهنگی و هنری در استانی است که از سابقه دیرینه ای در بخش فرهنگ و هنر برخوردار است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان خاطر نشان کرد: جوانان علاقه مند هرمزگانی با راه اندازی این دانشگاه به صورت تخصصی و علمی تحصیلات آکادمیک را فرا می گیرند و امیدواریم شاهد پرورش اساتید توانمند در رشته های فرهنگی هنری از طریق این دانشگاه باشیم.
حجت الاسلام و المسلمین مرشدی افزود: امیدواریم با حمایت های مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشکلات دانشگاه فرهنگ و هنر هرمزگان از جمله مشکلات امکاناتی و سخت افزاری این دانشگاه حل شود.
پایان پیام/
نظر شما