به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، محمدصادق وجدی، مدیرکل راه و شهرسازی استان کردستان، صبح امروز ( 28 آذر) در مراسم آغازین نخستین سمینار علمی قطعات پیش ساخته و پیش تنیده عمرانی که به مناسبت هفته پژوهش در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد، اظهار داشت: کاهش هزینه های طرح های عمرانی کشور و پرهیز از هزینه کرد اضافی در طرح ها از جمله اموری است که بسیاری از محدودیت های اعتباری را جبران می کند.
وی افزود: توجه جامعه مهندسین به اقتصادی کردن طرح های اجرایی و روش ها و تکنیک های نوین مهندسی از جمله مهندسی مجدد، مهندسی معکوس و مهندسی ارزش از جمله اموری است که باید همواره مدنظر قرار گیرد.
وجدی خاطر نشان کرد: اقتصادی کردن طرح های اجرایی زمینه ساز تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و منویات مقام معظم رهبری در این حوزه است و باید جامعه مهندسین استان به این امر به صورت ویژه بنگرند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان کردستان تصریح کرد: بتن پیش تنیده از تکنیک های بسیار مهمی است که از حدود 50 سال پیش وارد حوزه معماری کشور شده است و با استفاده ازاین تکنیک مقاومت کششی در سازههای بتنی افزایش یافته و موجب کاهش ایجاد سازه هایی می شود که از لحاظ معماری حجم قابل توجه و هزینه بسیاری را در برمی گیرند.
وجدی اظهار داشت: با توجه به محدودیت های مختلف در محل پروژه نظیر کنترل دما و تجهیزات مناسب می توان با استفاده از سازه های پیشساخته کیفیت سازه را بالا برده و کاهش زمان را محقق ساخت و اطمینان خاطر عموم مردم از طرح های اجرا شده و مقابله با حوادث طبیعی از جمله زلزله را بالابرد.
در ادامه این سمینار نیز منصور مرادحاصلی از اساتید و صاحب نظران حوزه قطعات پیش ساخته پیش تنیده در خصوص اهمیت پیش ساخته سازی در پروژه های عمرانی کشور و به ویژه استان کردستان مباحثی را بیان کرد و اعضای حاضر در سمینار نیز به صورت پرسش و پاسخ با راهکارهای عملی رفع مشکلات و موانع پیش روی این مهم در استان آشنا شدند.
پایان پیام/
نظر شما