مدیران اجرایی و اساتید دانشگاهی باید درصدد تقویت ارزش‌های دینی باشند

سرپرست سازمان ملی جوانان کشور تاکید کرد: مدیران دستگاه های اجرایی و اساتید دانشگاهی باید درصدد تقویت ارزش های دینی جامعه باشند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، همایون حمیدی، امروز(31 فروردین) در نخستین همایش ملی دوسالانه آسیب های اجتماعی ایران در بیرجند تصریح کرد: آسیب ها دارای ابعاد مختلفی از جمله بعد فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، حقوقی، اجتماعی و زیستی است.

وی با بیان اینکه در بعد فرهنگی، آسیب ها و تهدیدات فراوانی در جامعه وجود دارد، اظهار کرد: بعد فرهنگی سازمان ها و نهادها در توسعه و رشد پیشرفت ایران نقش اساسی دارد.

حمیدی با اشاره به اینکه ضعف در باورهای دینی و اخلاقی در ابعاد دیگر هم تجلی می یابد، افزود: مدارس علمی و دانشگاهی باید با طرح های ارزنده در جهت تقویت ارزش های اسلامی، بسترهای زیبایی را فراهم کنند.

وی علت اصلی بسیاری از آسیب ها را ضعف در باورهای دینی و اخلاق دانست و بیان داشت: مدیران دستگاه های اجرایی و اساتید دانشگاهی باید درصدد تقویت ارزش های دینی در جامعه باشند.

سرپرست سازمان ملی جوانان کشور ادامه داد: تولید محصولات فرهنگی که اندیشه و فرهنگ را در قالب خدمات فرهنگی ارائه می دهد نیازمند توجه به آسیب های فرهنگی است.

حمیدی با بیان اینکه ناهنجاری در رفتار اقتصادی ضعف در فرهنگ دینی دارد، تصریح کرد: در بعد حقوقی نیز نیاز به بازنگری و اصلاح برخی از قوانین احساس می شود زیرا برخی از قوانین ضعف دارند و نمی توانند مانع آسیب ها شوند.

وی از برخی آسیب ها به عنوان آسیب های بین المللی یاد کرد و افزود: این آسیب ها تهاجم محسوب می شود و باید برای آنها برنامه ریزی دقیق صورت گیرد.

حمیدی با بیان اینکه 75 درصد جامعه فعال کشور را جوانان تشکیل می دهد، تصریح کرد: در بعد عمرانی نیز درصد بالایی از بودجه در جهت فعالیت های جوانان دیده شده لذا در امور جوانان با همکاری همه دستگاه های مرتبط برنامه ای تهیه شده که شهر به شهر اجرا می شود.

سرپرست سازمان ملی جوانان کشور یادآور شد:در بعد اقتصادی، اشتغال و کارآفرینی جوانان از مسائل مهم دولت در سال جاری است لذا تلاش می شود بخش اشتغال را شهر به شهر دنبال کنیم.

حمیدی خاطرنشان کرد: مشارکت و همکاری نمایندگان در اجرای این طرح نیاز است.

پایان پیام/

کد خبر 32486

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha