به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ حجت الاسلام ابوالقاسم یعقوبی، رییس شورای فرهنگ عمومی خراسان شمالی امروز (27 آذر) در چهل و سومین جلسه این شورا که با موضوع بررسی پیش نویس سند توسعه رزق و روزی حلال برگزار شد، با تأکید بر اهمیت سرمایه گذاری در حوزه فرهنگ، به اهمیت پیوست فرهنگی مسائل که از موارد مورد تأکید مقام معظم رهبری است، اشاره کرد و گفت: برای انجام هر فعالیتی که خواهان موفقیت و حرکت در مسیر اصولی آن هستیم نباید از زیرساخت های فرهنگی آن موضوع غفلت کنیم.
امام جمعه بجنورد، با اشاره به حدیثی از امام علی(ع) که فرمودند: اَلْفِقْهُ ثُمَّ الْمَتْجَرُ(اوّل فقاهت (شناخت دین و احکام معاملات)، سپس تجارت) فقه تجارت را همان پیوست فرهنگی کار اعلام کرد و اظهارداشت: از این حدیث روشن می شود که داشتن پیوست فرهنگی ریشه ای دینی دارد، لذا باید در انجام هر فعالیتی در هر حوزه ای به زیرساخت های فرهنگی آن بیش از پیش توجه کرد.
قائم مقام نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی، با مثبت ارزیابی کردن پیش نویس سند توسعه رزق و روزی حلال که به همت سازمان تبلیغات تدوین شده، توجه به این مهم را یکی از ضروریات خواند و با بیان اینکه عمل صالح در گرو روزی حلال است، از اعضای جلسه خواست نسبت به رفع اشکالات و نواقص این سند، کارشناسانه وارد عمل شوند.
حجت الاسلام یعقوبی همچنین با اشاره به عدم اختصاص بودجه ملی به این شورا خواستار حمایت مادی و معنوی استاندار خراسان شمالی از برنامه ها و مصوبات این جلسه شد.
سیدعلی اکبر پرویزی، استاندار خراسان شمالی و نائب رییس این شورا نیز در این جلسه، با اشاره به اهمیت حوزه فرهنگ و تنوع قومیت ها و فرهنگ های متنوع در این استان، بر نظارت همراه با ظرافت در خصوص مصوبات و برنامه ها تأکید کرد و گفت: باید در برنامه ریزی های فرهنگی ملاحظات ویژه ای در خصوص فرهنگ و سنن قومیت های مختلف استان داشته باشیم.
وی همچنین آمادگی خود را در راستای حمایت از برنامه ها و مصوبات شورای فرهنگی عمومی اعلام کرد.
دکتر قاسم جعفری، نماینده مردم خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه، با بیان اینکه جوامعی رشد واقعی پیدا می کنند که فرهنگ آنان رشد یابد، فرهنگ را رکن اساسی جامعه خواند و افزود: هر تحول سازنده ای اول در عرصه فکر و اندیشه بروز می کند.
وی اظهارداشت: با توجه به اینکه فرهنگ بسیار حائزاهمیت است اما در عین حال بسیار مهجور واقع شده، عضویت فقط یازده نماینده مجلس در کمیسیون فرهنگی را دلیلی بر این مدعا خواند و افزود: با توجه به اینکه ما به لحاظ نظری و علمی در عرصه آزمایشی از سند 1404 جلوتر هستیم اما در عرصه کاربردی مشخص نیست در آن سال به 60 درصد اهداف سند چشم انداز برسیم یا نه؟!
در این جلسه مقرر شد، هر یک از اعضا نظرات کارشناسی خود را در خصوص پیش نویس سند توسعه رزق و روزی حلال به دبیرخانه شورا اعلام و پس از رفع نواقص، سند در جلسه آتی شورا تصویب شود.
پایان پیام/
نظر شما