به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، محمدرضا جعفری، معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور امروز در همایش مسئولان واحد خواهران کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان اصفهان با تاکید بر شناسایی ظرفیت ها و پتانسیل های واحد خواهران کانون های مساجد اظهار داشت: با شناسایی ظرفیت ها و پتانسیل های موجود می توان با آسیب های فردی و اجتماعی مقابله کرد.
وی با اشاره به اربعین حسینی ادامه داد:حضرت زینب(س) نقشی ماندگار در ترویج و ماندگاری فرهنگ عاشورا ایفا کردند و همه ما و به ویژه خواهران باید از ایشان درس استقامت و بردباری بگیرم.
جعفری با بیان اینکه در زندگی باید مسیر صحیح و خوب را انتخاب کنیم، افزود: زنان در انتخاب مسیر صحیح می توانند خانواده و جامعه را یاری رسانند.
معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی مساجد کشور گفت: خواهران مسجدی به خوبی می توانند با الگو گیری از ائمه اطهار(س) سبک زندگی اسلامی را در جامعه ترویج دهند و در جامعه نهادینه سازند.
جعفری با بیان اینکه نقش زن در سه مرحله نقش دختری، همسری و مادری ویژه است،گفت: در دین مبین اسلام به نقش زنان در هر سه مرحله توجه شده است چرا که در هر سه مرحله زنان می توانند جامعه را به سمت و سوی جامعه ایده آل اسلامی پیش ببرند.
وی بر اهمیت خودشناسی تاکید کرد و گفت: متاسفانه امروز بیشتر انسان ها به مسئله تک بعدی مادی و اقتصادی می پردازند.
جعفری بر استفاده از تفکر و اندیشه در همه حوزه ها تاکید داشت و گفت: سیر مطالعاتی در زمینه های مختلف علمی، اقتصادی و علمی باید مورد توجه قرار گیرد که در این راستا حلقه های معرفتی نیز مهم است.
وی بر تربیت و پرورش فرزندان بر اساس آموزه های دینی، قرآنی و سیره و رفتار ائمه اطهار(ع) اشاره داشت و افزود: آموزش باید مایه علم اندوزی باشد.
جعفری گفت: اولین هدف ستاد عالی کانون های مساجد کشور از ایجاد واحد خواهران در کانونهای مساجد این است که ظرفیت بالقوه فرهنگی خواهران در ترویج فرهنگ مسجدی شناسایی کند و این ظرفیت را ساماندهی و نظام مند کند.
وی با اشاره به توطئه های دشمنان و برنامه ریزی های فرهنگی آن برای خدشه دار کردن جامعه اسلامی افزود: همه ما باید مراقب باشیم و با ارتقای بصیرت و آگاهی، آنها را خنثی کنیم.
جعفری رزق حلال را از مولفه های تربیت جامعه سالم دانست و گفت: زنان باید مراقب شغل همسر و کسب درآمد آنها باشند چرا که رزق حلال فرزندانی سالم و پاک را به دنبال دارد.
وی،مساله شناسی را یک ضرورت دانست و افزود: همه ما باید توانمندی ها و چالش های اصلی جامعه خود را به ویژه در بخش فرهنگ بدانیم و انها راشناسایی کنیم.
در ابتدای این همایش، حجت الاسلام رمضانعلی معتمدی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان اصفهان با بیان اینکه 1600 کانون فرهنگی و هنری مساجد در استان اصفهان وجود دارد،گفت: در حال حاضر 470 واحد خواهران در سطح کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان راه اندازی شده که تلاش داریم با برنامه ریزی صحیح و جامع و برگزاری دوره های آموزشی آنها را با فعالیت های این حوزه آشنا سازیم.
وی بر نقش ویژه زنان در حوزه های اجتماعی،اقتصادی، سیاسی و دینی اشاره داشت و گفت: این موضوع باعث می شود تا ما نگاه ویژه ای به ایجاد واحدخواهران در کانون های فرهنگی و هنری مساجد داشته باشیم.
در این همایش مسئول واحد خواهران دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان اصفهان گزارش کاملی از وضعیت واحد خواهران کانون های مساجد استان ارائه داد.
گفتنی است، در پایان این همایش مسئولان واحد خواهران کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان اصفهان به بحث و تبادل نظر پرداختند.
پایان پیام/
نظر شما