به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، مرتضی آقاجانی با بیان اینکه در برنامه چشم انداز سال 1404، تولید 55میلیون تن فولاد دیده شده است اظهار کرد: ایمیدرو و دیگر بخشهای مربوط با هدف ایجاد توازن در این چرخه وارد عمل شدهاند و در این راستا توسعه معادن و واحدهای تولید مواد اولیه از جمله آهک و گندله در دستور کار قرار گرفته است تا این بخش از چرخه تولید فولاد نیز به مرزهای مدنظر نزدیک شود.
وی تصریح کرد: شرکت فولاد هرمزگان با توجه به موفعیت و ویژگی های منحصر بفرد از جمله مجاورت با مخازن گاز، سنگ آهن، مجتمع شهیدرجایی، دسترسی به آبهای آزاد، امکانات جاده ای و ریلی و موقعیت صادرات و واردات در یکی از مساعدترین مناطق جهان قرار دارد و بسیاری از فولادسازان بزرگ جهان از انگیزه بالایی برای همکاری و مشارکت با این مجموعه برخوردار هستند.
مدیرعامل فولاد هرمزگان یادآور شد: بزرگترین شرکتهای فولاد جهان در حاشیه خلیج فارس هستند که با توجه به برگزاری جام جهانی در قطر در سال 2022 بهترین فرصت برای فولاد ایران برای جذب و تامین مواد اولیه گندله از این شرکتها و صادرات فولاد تولید شده مهیاست.
به گفته آقاجانی هم اکنون پنج تا 10درصد گندله مورد نیاز شرکت فولاد هرمزگان از طریق واردات تامین می شود که با افزایش تولید در 10سال آینده قطعا نگرانی تامین مواد اولیه بیشتر می شود.
مدیر شرکت فولاد هرمزگان با بیان اینکه محصول تختال تولیدی این شرکت در نوع خود از بهترین و با کیفیتترین محصول در کشور شناخته میشود، گفت: تاکنون این کارخانه 200 هزار تن از محصولات خود را نیز به 6 کشور دنیا صادر کرده است.وی همچنین با بیان اینکه تولید 10 میلیون تن فولاد در هرمزگان نیز برنامهریزی و هدفگذاری شده است، گفت: تحقق این امر مستلزم همکاری و هماهنگی تمام دستگاههای مربوطه است، چرا که تا زمانی که فرهنگ صنعتی در این منطقه جای خود را باز نکند نمیتوان به هدف مورد نیاز رسید.
آقاجانی یادآور شد: رسیدن به تولید 10 میلیون تن فولاد در سال، خواهان ایجاد زیرساختهای مواصلاتی، بندری و سایر بخشهاست که باید در کنار هم به توسعه برسند.مدیر عامل شرکت فولاد هرمزگان افزود: چون این کارخانه تولیدکننده تختال است، تاکنون صادرات صورت گرفته مابهازای مواد وارداتی از جمله گندله بوده است.
پایان پیام/
نظر شما