دکتر طه کوهرخی، عضو هئیت علمی دانشگاه گلستان و مدیر مرکز رشد پارک علم و فن آوری گلستان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری شبستان با بیان اینکه یک دهه از عمر پارک های علم و فن آوری در کشور می گذرد و این پارک ها توانسته اند نتیجه های خوبی را بدست آورند، اظهارداشت: ما باید از پارک های موفق دیگر مانند پارک تهران و اصفهان و ... الگوبرداری کنیم تا بتوانیم در پیشبرد اهدافمان موفقیت بیشتری را کسب کنیم.
وی با تاکید بر اینکه پارک علم و فناوری می تواند به عنوان حلقه واسط بین خیرین و سرمایه گذاران با شرکت هایی که پذیرش کرده نقش آفرینی کند، تصریح کرد: در مرکز رشد، ایده ها تبدیل به پدیده و در پارک های علم و فن آوری پدیده ها تجاری سازی و تولید می شوند.
مدیر مرکز رشد پارک علم و فن آوری گلستان در ادامه افزود: همکاری و هماهنگی دانشگاه ها و مراکز صنعتی در زمینه توسعه فناوری و تجاری سازی آن نقش کلیدی بازی می کند.
کوهرخی گفت: پارک علم و فن آوری حلقه اتصال را بین دانشگاه و مراکز صنعتی ایجاد می کند و این اتصال از روی تولید همراه با نوآوری است که ایده های جدید تبدیل به صنعت می شوند و موجبات رونق اقتصاد محلی و اشتغالزایی مثبت را به همراه خواهد داشت.
عضو هیئت علمی دانشگاه گلستان در ادامه افزود: در استان گلستان نخستین چیزی که باید شکل بگیرید در زمینه علم و فن آوری آشنایی مدیران و روسای دانشگاه ها با مفهوم پارک های علم و فن آوری و رسالت آن است، که در حال حاضر با ارزیابی های مشخص شده این معرفی خوب صورت نگرفته است.
وی عنوان کرد : وظیفه پارک ها هدایت فن آوری است و باید هر مسئله ای که در زمینه فن آوری در استان وجود دارد از طریق پارک علم و فن آوری هدایت شود چون متخصصین حرفه ای در پارک های فن آوری فعالیت می کنند.
مدیر مرکز رشد پارک علم و فن آوری در ادامه خاطر نشان کرد: در پارک علم و فن آوری آموزش ها، خدمات اداری، شرکت در همایش های بین المللی، معافیت های مالیاتی و بیمه ای در مسیر هموارسازی و صنعتی شدن شرکت های دانش بنیان انجام می شود تا هزینه ها را از دوش این شرکت ها برداشته شود.
کوهرخی در پایان از مسئولان خواست تا مسیر را برای پیشرفت و توسعه صنعتی شرکت های دانش بنیان هموارتر کنند و تسهیلات حمایتی بیشتری را برای این شرکت ها در نظر گیرند.
پایان پیام/
نظر شما