به گزارش خبرنگارشبستان از سمنانٰ حجت السلام والمسلمین حسین روحانینژاد با اعلام این مطلب در چهارمین دوره شورای هیات های مذهبی استان سمنان در سالن جلسات اداره حوزه هنری استان گفت: با تغییر دولت نگرش و رفتار روحانیت و هیاتهای مذهبی تغییر پیدا نخواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه 80 هزار هیات مذهبی در سراسر کشور به سازمانهای تبلیغات مراجعه و مجوز دریافت کردهاند گفت: نشریههای بیرق و خیمه برای تغذیه فکری و فرهنگی هیاتهای مذهبی تولید شده است .
وی از فعالیت ستاد شئون فرهنگی خبرداد و گفت: نگاه ستاد شئون فرهنگی نگاهی ایجابی است.
حجت السلام والمسلمین روحانینژاد با بیان اینکه ستاد شئون فرهنگی تلاش میکند فرهنگ عزاداری صحیح را گسترش و ترویج دهدافزود: همچنین از آسیبهایی که دشمنان تلاش دارند با استفاده از آنها لطمه وارد کنند مراقبتهای لازم را انجام دهند، بنابراین فعالان این ستاد هوشمندانه در سراسر کشور این مسائل را رصد میکنند.
وی به اهمیت قرائت قرآن و ترجمه آیات آن در محافل مذهبی اشاره کرد و با تاکید بر این که مجالس عزاداری باید حماسی برگزار شوند، گفت: هیئات مذهبی باید احیاگر اسلام ناب محمدی باشند و جوانان کشور را در مقابل تهاجم فرهنگی بیمه کنند.
معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی،یکی از وظایف ستاد ساماندهی شئون فرهنگی را برخورد با خرافات در عزاداریها دانست و گفت: تلاش میکنیم اگر احیانا خرافاتی در این برنامهها دیده شد با توصیههای لازم برطرف شود و این مسائل از ساحت عزاداریها به دور باشد، البته مردم ما عقلانی و منطقی با حفظ شور و شعور و ابراز احساسات به ساحت حضرت اباعبدالله (ع) به عزاداری میپردازند.
وی ساماندهی ونظارت برهیاتهای مذهبی را امری ضروری برشمرد و گفت:اعضای شورای هیات های مذهبی توسط خود هیاتها انتخاب می شوند.
حجت السلام والمسلمین روحانینژاد افزود: هیئات مذهبی باید مدافع حریم ولایت و مروج سبک زندگی اسلامی باشند. سبک زندگی که در آن امام حسین (ع) نباشد قابل قبول نیست.
در ادامه مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان سمنان با اشاره به اینکه شورای هیاتهای مذهبی نقش هدایت و نظارت بر هیاتهای مذهبی را برعهده دارند اظهار داشت: شورای هیئتهای مذهبی باید در جلسات خود طبق اساسنامه عمل کرده و نیازها و علائق هیئتها را اولویتبندی و به دنبال پیدایش مشکلات و حل آنها باشند.
حجت السلام علی شکری شورای هیاتهای مذهبی وهیئت های مذهبی را جریان فرهنگی ودینی عنوان کرد و گفت: اگر این هیاتها عاری از آسیب ها وخرافه باشند نقش بسزایی در بیداری اسلامی دارند.
وی با بیان اینکه شورای هیئتهای مذهبی با داوری و نظارت وضعیت هیئتها را ساماندهی و واسطه برقراری تعامل مثبت بین اداره کل تبلیغات اسلامی با این تشکلها باشند که ضرورت انسجام هیئتهای مذهبی در مراسمهای ملی و مذهبی است افزود: توانمند سازی شورای هیاتهای مذهبی –یکسان سازی گفتمان شورای هیاتهای مذهبی –تعالی سازی بین سازمان تبلیغات وشورای های هیاتهای مذهبی در سطوح مختلف مهم است.
شکری دوری از اختلافات داخلی و همدل بودن، شرکت منظم در جلسات و تعامل با ادارات را از وظایف شورای هیئتهای مذهبی عنوان کرد و گفت: هیئتهای مذهبی باید در مراسمهای ملی و مذهبی غیر از محرم و صفر و عمومیت این گونه از مراسمها انسجام داشته باشند.
وی با بیان اینکه چهارمین دوره انتخابات شورای هیات های مذهبی مذهبی استان سمنان همزمان با سراسرکشور آبان ماه درشهرهای سمنان، شاهرود، گرمسار، دامغان، مهدیشهر ،سرخه، بسطام، میامی و بیارجمند برگزار شد.
شکری تعداد کاندیداهای چهارمین دوره انتخابات شورای هیات های مذهبی استان سمنان را 120 نفر ذکر کرد و گفت : از این تعداد 49 نفر با کسب بیشترین آرا به عنوان اعضای اصلی شورای هیات های مذهبی استان سمنان به مدت چهار سال انتخاب شدند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان گفت : برای شهرستانهایی که 150 هیات مذهبی دارند، پنج عضو اصلی و دو نفر علی البدل انتخاب شدند.
وی اظهار داشت: شهرستانهای دارای 151 تا500 هیات مذهبی نیز 7 نفر عضو اصلی و 3 نفر علی البدل، شهرستانهای دارای 501 تا یک هزار هیات، 9 نفر اصلی و 3 نفر علی البدل، شهرستانهای دارای یک هزار و 500 هیات ،11 نفر اصلی و 5 نفر علی البدل و برای شهرستانهای بیش از یک هزار و 500 هیات مذهبی داشتند 13 نفر عضو اصلی و 5 نفر علی البدل انتخاب شدند.
به گفته شکری استان سمنان دارای یک هزار و 227 هیات مذهبی است که شهرستان شاهرود با 500 هیات بیشترین و شهرستان آرادان با 28 هیات کمترین هیات سطح استان سمنان را به خود اختصاص داده اند.
در این جلسه نمایندگان شورای هیاتهای مذهبی هر شهرستان در خصوص مسائل ومشکلات بحث وتبادل نظر کردند.
همچنین در این جلسه احکام روسای شورای هیاتهای مذهبی استان سمنان اعطاء شد.
پایان پیام/
نظر شما