به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام صفورایی، رییس موسسه آموزش عالی شهیده بنت الهدی امروز (26 آذر) در همایش علمی "زینب کبری (س) اسوه حیات طیبه" با گرامیداشت فرارسیدن اربعین حسینی تصریح کرد: این همایش در راستای گرامیداشت مقام این بانوی بزرگوار برگزار شد.
وی با بیان اینکه این همایش در شش محور فراخوان مقاله شده است، خاطرنشان کرد: حیات علمی، حیات اخلاقی تربیتی، حیات معنوی، حیات اجتماعی سیاسی، حیات فردی و حیات زینب (س) در متون ادبی این شش محور می باشد و مخاطبان ما در این همایش طلاب حوزه های علمیه خواهران در سطح بین الملل می باشند.
رییس موسسه آموزش عالی شهیده بنت الهدی افزود: فراخوان این همایش به حوزه های علمیه خواهران در کشورهایی همچون سوریه، لبنان و عراق نیز ارسال شد و همچنین به تمام 316 حوزه علمیه خواهران ارسال شد.
شرکت 34 حوزه علمیه خواهران کشور در این همایش
وی با اشاره به ارسال اثر از 34 حوزه به دبیرخانه این همایش گفت: مخاطب ما در این همایش خواهران طلبه می باشد ولی تعداد زیادی مقالات نیز از سوی آقایان به همایش ارسال شده که البته به صحنه رقابت وارد نشده است.
حجت الاسلام صفورایی تصریح کرد: رشد علمی پژوهشی طلاب و آشنایی آنها با سیره زندگانی و حیات حضرت زینب (س) به عنوان یک اسوه حیات طیبه اهداف ما از برگزاری این همایش می باشد.
انتخاب 19 مقاله از 192 مقاله رسیده به دبیرخانه همایش به عنوان آثار برتر
وی گفت: 192 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شد که به تفکیک زبان این آثار به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی هستند که از این تعداد 19 مقاله به عنوان برترین ها انتخاب شدند.
رییس موسسه آموزش عالی شهیده بنت الهدی افزود: نوع آثار رسیده به این همایش در قالب مقاله، تحقیق پایانی مقطع کارشناسی و پایان نامه می باشد که البته ما در مقطع کاردانی هم مقاله داشتیم.
وی با اشاره به شرکت علاقمندان در این همایش به صورت فردی و گروهای اضافه کرد: نیمی از این مقالات سطح بالایی داشت که با توجه به محدودیت های پیش رو و معیارهای دبیرخانه تنها 19 اثر به عنوان برترین ها دست یافتند.
حجت الاسلام صفورایی در ادامه با تاکید بر لزوم شرکت طلاب در چنین فراخوان هایی از آ با عنوان سفره ای گشوده شده نام برد و ادامه داد: این سفره ها با عنوان همایش با هدف رشد پژوهشی و علمی طلبه ها پهن می شود و باید جدی گرفته شوند.
با پژوهش می توان تمام محدودیت ها در پیام رسانی را پشت سر گذاشت
وی گفت: در بسیاری از کشورها نمی توان از طریق تبلیغ سنتی حرف اسلام را به گوش شیفتگان رساند ولی در مقابل این محدودیت باب پژوهش باز است و اگر توانایی حضور در این عرصه را داشته باشیم، به راحتی قادر به انتقال این پیام ها هستیم.
وی در پایان اعلام کرد: ما در این موسسه آمادگی داریم تا در حین تحصیل و حتی پس از فارغ التحصیلی از دانشجویان خود برای تبدیل شدن به یک محقق برجسته حمایت کنیم و این بستگی به میزان استفاده شما از چنین سفره هایی دارد.
پایان پیام/
نظر شما