به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، روزنامه عبری زبان «هاآرتص» اعلام کرد: 66 درصد از مجموع یکهزار و 252 عضو انجمن مطالعات آمریکایی « ASA » که بزرگ ترین انجمن آکادمیک آمریکایی است، موافقت خود را با تحریم آکادمیک رژیم صهیونیستی اعلام کردند، زیرا این انجمن معتقد است که مراکز آکادمیک صهیونیستی نیز در نقض حقوق بشر در اراضی اشغالی شریک هستند.
این روزنامه عبری زبان می افزاید: انجمن آمریکایی مذکور بزرگ ترین انجمن آکادمیک آمریکایی است. این تحریم ها همکاری مشترک میان کارشناسان و محققان دانشگاه های آمریکایی و صهیونیستی را شامل نمی شود، زیرا زمینه این تحریم ها کمک های نظامی و غیر نظامی است که آمریکا به رژیم صهیونیستی تقدیم کرده است و نهادها و مراکز آکادمیک صهیونیستی نیز به میزانی که در عملیات نقض حقوق بشر در اراضی اشغالی فلسطین نقش داشته باشند، مشمول این تحریم ها خواهند شد.
این در حالی است که در میان رای دهندگان به تحریم نهادهای آکادمیک رژیم صهیونیستی چندین عضو یهودی انجمن » ASA » نیز حضور دارند.
اداره کل انجمن آکادمیک آمریکایی یک هفته و نیم قبل موضوع «تحریم آکادمیک سازمان ها و مراکز صهیونیستی» را به عنوان اقدامی اخلاقی و عملی و نمادین به رای گذاشت و بنابر اظهارات مسئولان این انجمن، این تصمیم به منظور اعلام همبستگی با کارشناسانی اتخاذ شده که رژیم صهیونیستی آزادی فعالیت های علمی را از آن ها سلب کرده و این تحریم ها بیانگر اهتمام این مرکز آمریکایی به اعطای آزادی به همگان از جمله کارشناسان و محققان فلسطینی است.
این انجمن آمریکایی در بیانیه ای اعلام کرد که رژیم صهیونیستی قوانین بین المللی و قطعنامه های سازمان ملل را نقض کرده و اشغالگری این رژیم در اراضی فلسطینی تاثیراتی منفی بر محققان و دانشجویان فلسطینی داشته و مراکز آموزشی صهیونیستی در اراضی اشغالی بخشی از سیاست های این رژیم در زمینه نقض حقوق بشر را تشکیل می دهد.
در ادامه این بیانیه آمده که تصمیم به تحریم نهادهای آکادمیک رژیم صهیونیستی به معنی مخالفت صریح و قاطع اعضای انجمن آکادمیک آمریکایی با هرگونه روابط تحقیقاتی رسمی با مراکز آکادمیک صهیونیستی یا کارشناسان و محققانی است که نماینده رسمی این رژیم یا سازمان های آکادمیک آن هستند.
کورتیز مارز، رئیس انجمن« ASA » خاطر نشان کرد: تحریم بهترین راهکار برای حمایت از آزادی های آکادمیک و امکان دست یابی به آموزشی بهتر و زمینه سازی برای آن به شمار می رود، زیرا رژیم صهیونیستی محققان و پژوهشگران فلسطینی را بازداشت می کند و با حمایت های نظامی آمریکا مدارس و مراکز آموزشی فلسطینی را هدف حملات و تجاوزات خود قرار می دهد، همچنین دیوار نژاد پرستانه صهیونیستی هزاران دانشجو و محقق فلسطینی را از آزادی تردد بازداشته است و از آنجایی که ما خود را نمایندگان یک انجمن آکادمیک می دانیم، باید وارد عمل شده و اقداماتی عملی در این زمینه اتخاذ کنیم.
همچنین «لیزا دوجین» استاد دانشگاه نیویورک تصریح کرد که گفتگوها و رایزنی ها پیرامون تحریم مراکز آکادمیک رژیم صهیونیستی به مدت یک سال ادامه داشت و ما به گفتگوهای آزادانه و برقراری دمکراسی افتخار می کنیم و تمامی مسائل مورد اختلاف در زمینه این تحریم ها را نیز بررسی می کنیم تا به نتیجه نهایی در این زمینه دست یابیم.
پایان پیام/
نظر شما