به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، دکتر علی لاریجانی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی روز گذشته (24 آذر) با سفر به قم ضمن بررسی وضعیت شهر به پیگیری مشکلات و رفع آنها پرداخت و امروز(25آذر) نیز در ادامه این برنامه ها با مراجع عظام تقلید و برخی مدیران استان دیدار و گفتگو کرد.
وی در این سفر با مسئولان و مدیران بخشهای مختلف استان و ادارات دیدار و روند توسعه شهر را بررسی کرد.
این گزارش حاکیست لاریجانی در این جلسات بر جذب منابع اعتباری و همچنین پیگیری برای توسعه و پیشرفت قم تاکید کرد.
دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با آیتالله نوریهمدانی
علی لاریجانی با حضور در دفتر آیتالله نوری همدانی با این مرجع تقلید دیدار و گفتگو کرد.
بنابر این گزارش در این دیدار دکتر لاریجانی به بیان مسائل داخلی و خارجی کشور پرداخت و گزارشی از لایحه بودجه 93 ارائه کرد.
این دیدار بدون حضور خبرنگاران برگزار شد.
دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی باآیتالله سبحانی وآیتالله موسویاردبیلی
دکتر علی لاریجانی همچنین امروز (25 آذر) با حضور در موسسه امام صادق(ع) با آیتالله سبحانی از مراجع عظام تقلید قم دیدار و در خصوص مسائل مهم کشور به گفتگو پرداخت.
همچنین رئیس مجلس شورای اسلامی با حضور در دفتر آیتالله موسویاردبیلی با این مرجع تقلید هم دیدار و گفتگو کرد.
این دیدارها بدون حضور خبرنگاران برگزار شد که در خصوص مسائل مهم کشور و همچنین لایحه بودجه سال آینده بود.
شایان ذکر است، شب گذشته هم دکتر لاریجانی با حضرات آیات عظام مکارم شیرازی، صافی گلپایگیان و وحید خراسانی دیدار و گفتگو کرده بود.
فنی و حرفهای مکمل آموزش عالی در کشور است
علی لاریجانی امروز (25 آذر) در دیدار با مدیران سازمان فنیوحرفهای استان قم گفت: آموزش فنی و حرفهای باید در کنار آموزش عالی مد نظر باشد و مسئولان به این نوع آموزشها هم توجه کنند.
وی ابراز داشت: این یک نکته کاملا مشخصی است که فارغالتحصیلان بدون داشتن تخصص لازم نمیتوانند وارد بازار کار شوند و در همین راستا سازمان فنی و حرفهای مکمل آموزش عالی در کشور خواهد بود.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید از آموزش فنی و حرفهای در کشور حمایت شود گفت: در صورت فعالیت درست این سازمان، ضعفهای آموزش مرتفع شده و سطح بهرهوری آموزشی هم بالا خواهد رفت.
لاریجانی تاکید کرد: مراکز فنی و حرفهای نباید تنها در دولت متمرکز باشند و باید بخش خصوصی هم وارد عرصه شده و دغدغه آموزش داشته باشد.
وی تصریح کرد: از یک سو شاهد حجم بالای داوطلبان آموزشگاههای فنی و حرفهای هستیم و از سوی دیگر هم دولت مشکلات اقتصادی دارد و باید تقویت مراکز فنی و حرفهای از دوش دولت برداشته شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی عنوان داشت: یکی از موضوعات مهم در آموزشگاههای فنی و حرفهای معافیت مالیاتی و موضوعات بیمهای است که مجلس هم طراحی برای اصلاح مالیاتهای این آموزشگاهها در نظر گرفته است.
لاریجانی با تاکید بر اینکه آموزش فنی و حرفهای امری زیر بنای در توسعه کشور است خواستار توسعه این آموزشها در سطح کشور شد.
وی گفت: برای شکلگیری اقتصاد مقاومتی باید نیروی متخصص تربیت کرد که مراکز فنی و حرفهای یکی از این راهکارها است و باید در این عرصه با همه توان تلاش کند.
توجه به معماری اسلامی در پروژهها/مشکل تعاونیهای مسکن مهر برطرف شود
علی لاریجانی همچنین امروز در دیدار با اعضای شورای حمل و نقل استان قم با اشاره به موضوع مسکن مهر گفت: برخی تعاونی ها در این خصوص مشکلاتی دارند که باید با همکاری مناسب مشکلات آنها برطرف و با هماهنگی با دادگستری راه حل مناسبی برای رفع تخلفات و پیگیری معضلات پیدا کرد.
وی بیان داشت: تعاونیهایی که در خصوص مسکن مهر مشکل دارند باید به دقت شناسایی شده و مورد ارزیابی قرار گیرند تا به واسطه برخی اقدامات به مردم ضرری نرسد.
لاریجانی تاکید کرد: اگر مسئولان برخی تعاونهای صلاحیت لازم را ندارند باید به مشکل آنها رسیدگی و طبق قانون با آنها برخورد شود.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مسیرهای عبوری استان گفت: تکمیل هر چه سریعتر راهها و جادههای استان را مورد توجه قرار دهید تا شاهد مشکلات عدیده در این بخش نباشیم.
وی افزود: یکی از این راهها راه قم جعفریه و همچنین قنوات است که باید پیگیریهای لازم برای تزریق بودجه انجام شده تا مشکل مردم آن منطقه برطرف گردد.
لاریجانی گفت: همچنین باید مشکل زمینهای فرودگاه و ایستگاه قطار محمدیه که خارج از محدوده شهری هستند هم برطرف شود تا شاهد خدمات رسانی هر چه مطلوب آنها به همشهریان و زائران و مسافران باشیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی معماری اسلامی را مد نظر قرار داد و گفت: در این خصوص باید توجه ویژهای شود و باید با توجه به ویژگیهای مذهبی شهر قم برنامههای جامع داشته باشیم.
وی به ساختمانهای مکه و مدینه اشاره کرد و گفت: کاری که در مکه و مدینه صورت گرفت و برجهای عظیمی اطراف مسجدالحرام ساختند اقدامی عقلایی نبود که مشکلات بسیاری را هم به بار آورد.
لاریجانی عنوان داشت: در قم نیز باید توجه داشته باشیم که تراکم زیاد در اطراف مکانهای مقدس مانند حرم حضرت فاطمه معصومه(س) کار شایستهای نیست و در طرح جامع شهرسازی قم باید این مسئله مورد توجه قرار گیرد.
وی تاکید کرد: معماری شهر باید منطقی مشخص داشته باشد و به گونهای باشد که مراکز علمی و مدرسهها در اطراف حرم مطهر و مراکز اقامتی در فواصل دورتر احداث گردند.
عبور ماهانه 25 هزار واگن باری از قم/خط ریلی فرودگاه راهاندازی میشود
فرشاد زادخور مدیرکل راه آهن استان قم نیز امروز (25 آذر) در دیدار با رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت ریل راهآهن در قم گفت: در سطح کشور دو خط راه آهن اصلی که یکی از شمال شرق به جنوب غرب و یکی دیگر از شمال غرب به جنوب شرق کشیده شده که قم نقطه اتصال این دو خطر بزرگ است.
وی بیان داشت: همین امر موجب شده تا بیشتر مسافران و جابه جایی بارها که توسط قطار انجام میشود از قم عبور کرده و هم به عنوان مرکز باشد.
مدیرکل راه آهن استان قم تصریح کرد: میتوان قم را شاهراه عملیاتی ریلی کشور عنوان کرد که ماهانه 25 هزار واگن باری و 50 قطار مسافربری از این شهر عبور میکنند.
زادخور به مستقل شده راهآهن استان قم اشاره کرد و گفت: از زمانی که این استقلال صورت گرفته ما کمربند ریلی قم را فعال کردهایم و پس از 75 سال شاهد خروج قطارهای باری از داخل شهر قم هستیم.
تکمیل جاده جعفریه نیازمند 20 میلیارد تومان اعتبار است
محمدامین نصراللهیزاده شمدیرکل راه و شهرسازی قم نیز امروز در دیدار با رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به مسکن مهر گفت: طبق بررسیهای صورت گرفته مسکن مهر استان قم کیفیت مناسبتری نسبت به سایر شهرها دارد.
وی افزود: در حال حاضر سامانه ثبتنام آن بسته شده است زیرا دولت جدید سیاست تکمیل پروژههای نیمه تمام را در پیش گرفته است و سعی ما هم بر این است تا پروژههای نیمه تمام را تکمیل کنیم.
پایان پیام/
نظر شما