تشکیل شورای تخصصی پژوهش راهبردی در کمیته امداد گیلان

خبرگزاری شبستان:مشاور پژوهشی کمیته امداد گیلان ازتشکیل شورای تخصصی پژوهش راهبردی در کمیته امداد گیلان خبر داد وگفت: با ایجاد کارگروه‌های مختلف دراین شورا گام‌های خوبی درارائه خدمت مطلوب به مردم برداشته شده است.

به گزارشخبرگزاری شبستان از گیلان، اسماعیل نیکخواه، مشاور پژوهشی کمیته امداد گیلان، امروز(24 آذر) در کارگاه پژوهشی این اداره کل که به مناسبت هفته پژوهش برگزار شد، با بیان اینکه 25 آذر بعد از پیروزی انقلاب از سوی شورای فرهنگ عمومی به روز پژوهش نامگذاری شد، اظهار کرد: پیشرفت و بالندگی موجب ایجاد اقتدار می‌شود که زیربنای همه این موارد پژوهش است.


وی با اشاره به فرمایشات رهبری مبنی بر اینکه رسیدگی به امور محرومان و فقرا نیازمند تحول علمی و تغییر نگرش خدمت رسانی است، افزود: کمیته امداد به پیروی از منویات مقام معظم رهبری، تیم‌های تخصصی را با فراخوانی از اساتید، پژوهشگران و فرهیختگان تشکیل داد تا کارهای سنتی را تعطیل و با استفاده از علم و تحقیقات و فنآوری به عنوان یک نهاد خلاق و مردمی به عنوان الگو به ارائه خدمات بپردازد.


نیکخواه از تشکیل شورای تخصصی پژوهش راهبردی در کمیته امداد گیلان خبر داد و اظهار کرد: با ایجاد کارگروه‌های مختلف در این شورا گام‌های خوبی برداشته شده و طرح‌ها و ایده‌هایی برای تقویت عملکرد این نهاد ارائه شد.

 

وی ادامه داد: با این اقدامات تحولات مثبتی صورت گرفته و رویکردها تحول یافته تا به میان برهای ارائه خدمت مطلوب برسیم.


مشاور پژوهشی کمیته امداد گیلان، با بیان اینکه باید بستر لازم جهت بداشتن گام‌های بلندتر فراهم شود، اذعان کرد: بدون استفاده از ایده‌ها و تفکرات خلاق نمی‌توان به نتیجه رسید و پژوهشگران باید در تصمیم گیری‌های سازمان‌ها ورود کنند.

 

وی از طراحی سند چشم انداز چهار ساله در کمیته امداد خبر داد و گفت: این سند که شامل برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت است تا سال 96کمیته امداد را به عنوان یک سازمان پیشتاز در کارهای علمی معرفی می‌کند.


نیکخواه با اشاره به انعقاد تفاهم نامه با مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها اذعان کرد: تا کنون 200 عنوان و موضوع پژوهشی مورد نیاز کمیته امداد شناسایی شده است.


وی تصریح کرد: با انجام کارهای پژوهشی به دنبال باز شدن روزنه‌ایی جه خدمت رسانی به اقشار محروم هستیم.

 

پایان پیام/

 

 


 

کد خبر 323609

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha