از ناگفته های سراج درباره پرونده فساد مالی تا اهدای جایزه به ظریف

خبرگزاری شبستان: تأکید بر تعامل قوا در زمینه امنیت اجتماعی، ازدواج سرپرست با فرزندخوانده به مصلحت نیست، ناگفته‌های سراج از رسیدگی به پرونده‌ فساد 3 هزار میلیاردی برخی از اخبار حوزه قضایی در طی هفته بود.

به گزارش خبرنگار سیاسی قضایی خبرگزاری شبستان، تأکید بر تعامل قوا در زمینه امنیت اجتماعی، ازدواج سرپرست با فرزندخوانده به مصلحت نیست، ناگفته‌های سراج از رسیدگی به پرونده‌ فساد 3 هزار میلیاردی برخی از اخبار حوزه قضایی در طی هفته بود.

تأکید رییس قوه قضاییه بر تعامل قوا در زمینه امنیت اجتماعی
رییس قوه قضاییه پس از نشست یک ساعت و نیمه بین رؤسای سه قوه مجریه، مقننه و قضاییه که در نهاد ریاست جمهوری و به میزبانی رییس جمهور برگزار شد، گفت: یکی از مطالبی که در این جلسه مطرح شد، بحث امنیت اجتماعی بود.
آیت‌الله آملی لاریجانی سه‌شنبه شب با بیان اینکه همه مسائل را نمی‌شود در یک جلسه مطرح و حل کرد، گفت: یکی از مسائلی که در این جلسه مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت بحث امنیت اجتماعی بود و مسائلی که می‌تواند بر این موضوع موثر و تاثیرگذار باشد.
رییس قوه قضاییه با اشاره به اهمیت موضوع امنیت اجتماعی و تاکید رؤسای قوه مقننه و مجریه بر اهمیت این موضوع گفت:‌ در این جلسه تأکید شد که با تعامل قوا و همچنین همه عوامل دست ‌اندرکار بخصوص قوه قضاییه، نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات و دیگر وزارتخانه‌های مربوطه، هرچه بیشتر در راستای تأمین امنیت اجتماعی تلاش و کوشش شود تا مردم از این بابت نگرانی نداشته باشند.
منتظری: ازدواج سرپرست با فرزندخوانده به مصلحت نیست
رییس دیوان عدالت اداری گفت: اگر بخواهیم در رابطه با ازدواج سرپرست با فرزندخوانده مصالح را در نظر بگیریم شاید این موضوع به مصلحت نباشد.
رییس دیوان عدالت اداری در مورد ازدواج سرپرست با فرزندخوانده، ‌خاطرنشان کرد: باید دید این قانون چه از آب در آمده است؛ زیرا بحث اصلی که در مجلس مطرح شد این بود که اگر این قانون را با اصول و موازین اسلامی منطبق کنیم مشکلی ندارد، اما اگر مصالح را در نظر بگیریم شاید این موضوع به مصلحت نباشد که بخواهیم اجازه انجام آن را بدهیم.
ناگفته‌های سراج از رسیدگی به پرونده‌ فساد 3 هزار میلیاردی
رییس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به پرونده سه هزار میلیاردی گفت: در رابطه با پرونده سه هزار میلیاردی مطالبی را اینجا بیان می‌کنم که در هیچ مجمع عمومی عرض نکرده ام. دلیل آن این است که موضوع پرونده از این خطه شروع شده و باید آسیب شناسی شود که چرا این فساد اتفاق افتاد تا دستگاه‌های نظارتی با هماهنگی بیشتر عمل کرده و مانع این فسادها شوند.
وی با رد ادعای گروه آریا مبنی بر ایجاد شغل در کشور گفت: در خصوص کارگرها، طبق اصل 44 قانون اساسی کسانی که املاک دولتی را خریداری می‌کنند حق ندارند تعدیل نیرو کنند. موظف هستند کل نیروها را حفظ کرده و اگر نیروی کارگر و کارمندی افزایش دهند دولت برای این موضوع تشویقی ارائه کند. متاسفانه گروه آریا علاوه بر افرادی که مد نظر شان بود که در کارخانه اهواز مشغول شوند، طبق نامه‌ای که دادستان تهران برای بنده نوشته بیش از 3 هزار کارگر را به لطایف‌الحیل اخراج کرده بودند و ساختمان مسکونی کارگران را با ارتباطاتی که داشتند تخریب کردند. خوشبختانه با دخالت دستگاه قضایی الآن کارخانه دایر است و مانع تعدیل کارگران شده‌ایم.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور افزود: گروه آریا چهار کارخانه دولتی را تقریبا ثمن بخس خریداری می‌کند. البته یک مورد بود که در بررسی‌های اولیه مشخص شد 50 میلیارد تومان بیشتر از قیمت واقعی خریداری شده است. اما بعدا مشخص شد دلیل این اقدام آن بود که قرار بود 19 شرکت و اموال خصوصی در قبال این گران خریدن به این‌ها تحویل داده شود. اخیرا معاونین یکی از وزرا در نشستی اعلام کرده که بیش از 300 الی 400 میلیارد تومان از اموال دولت در این خصوص از سوی گروه آریا تصاحب شده است.
اهدای جایزه ملی «پاسداشت گسترش اخلاق و رعایت حقوق بشر» به محمدجواد ظریف
از میان کارگزاران حکومتی جایزه ملی پاسداشت گسترش اخلاق و رعایت حقوق بشر به محمد جواد ظریف به دلیل تلاش‌های شبانه‌روزی وی در فرایند مذاکرات هسته‌ای و دفاع از حقوق ملت ایران تعلق گرفت.
در مراسم گرامیداشت روز جهانی حقوق بشر که از سوی کمیسیون حقوق بشر اسلامی ایران در محل خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد، ضمن رونمائی از برنامه ملی ارتقاء فرهنگ رعایت حقوق بشر ،جایزه ملی معرفی شد که از امسال هر ساله به 10 نفر در چهار گروه اهدا خواهد شد.
این 10 نفر شامل سه نفر از برگزیدگان برجسته تلاشگر در عرصه فعالیت‌های پژوهشی و آموزشی حقوق بشر، سه نفر از فعالان مدنی واجد امتیازات بالای تلاش موفق، سه نفر از مسئولان و کارگزاران حکومتی که رویکردها یا تلاش‌های مهمی برای پیشبرد حقوق بشر طی یک سال گذشته داشته‌اند و یک نفر از افرادی که ایده و ابتکار کاربردی برای پیشبرد حقوق بشر ارائه کند، می‌شود.
وکیل‌مدافع محمدرضا رحیمی: موکلم در پرونده اختلاس از بیمه ایران متهم نیست
وکیل‌مدافع محمدرضا رحیمی گفت: هیچ احضاریه‌ای مبنی بر ضرورت حضور آقای رحیمی در دادگاه کیفری استان برای رسیدگی به پرونده اختلاس از بیمه ایران ارسال نشده است.
رضا نادری اظهار کرد: آقای رحیمی یک پرونده دارد که در مرحله تحقیقات در دادسراست.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا رحیمی در جلسه‌ای در دادگاه کیفری استان تهران برای رسیدگی به پرونده بیمه تشکیل می‌شود، شرکت می‌کند یا خیر؟ گفت: هیچ احضاریه‌ای برای آقای رحیمی نیامده است، بنابراین ایشان در دادگاه حضور نخواهند داشت.
وکیل‌مدافع محمدرضا رحیمی ادامه داد: آقای رحیمی در این پرونده نه احضار شده و نه از او تحقیقی به عمل آمده است و این پرونده ارتباطی به او ندارد.
 پایان پیام/

کد خبر 322538

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha