مجتبی یحیی نژاد، مدیرمسئول کانون حامیان ولایت روستای رمنت شهرستان بابل امروز(20آذر) در گفتگو با خبرنگار شبستان با بیان جوانان و نوجوانان نیازمند کتابخوانی هستند تا با معارف اسلامی و سبک زندگی دینی آشنا شوند، گفت: راهاندازی کتابخانههای مساجد روستایی در مناطق دوردست می تواند نیازهای دینی، علمی و آموزشی اقشار مختلف در روستاها را برطرف نماید.
وی وجود کتابخانه های کانون های فرهنگی و هنری مساجد به ویژه در روستاها در جهت ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در جامعه به ویژه در بین جوانان را امری حیاتی دانست.
یحیی نژاد با اشاره به اینکه کتابخانه روستای رمنت بابل به عنوان تنها ترین کتابخانه روستا از سال91آغاز به کار کرده است، ادامه داد: این روستا با داشتن 4هزار نفر جمعیت وعدم دسترسی به امکانات تفریحی و آموزشی خواستار تجهیزات و کتاب های علمی و آموزشی و داستانی برای کودکان و نوجوانان و همچنین قشرآسیب پذیر جوان است.
وی از فعالیت 600نفر در کانون حامیان ولایت روستای رمنت خبر داد و گفت: نبود تجهیزات کتابخانه ای و کامپیوتربه جهت به روز کردن اطلاعات کتابخانه کانون و استفاده از کتاب های دیجیتال در فضای مجازی و همچنین آلودگی صوتی سیستم های صوتی مسجد در زمان مطالعه مراجعین به کتابخانه از مشکلات عدیده کتابخانه کانون حامیان ولایت است.
یحیی نژاد با بیان اینکه کتابخانه کانون حامیان ولایت از سال 91تا کنون با 60جلد کتاب اهدایی از طرف اهالی روستای رمنت در حال فعالیت بوده است، اظهار داشت: به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی از سوی دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران 125جلد کتاب به این کتابخانه اهدا شده است.
وی با بیان اینکه بیشتر کتابهای اهدایی از سوی دبیرخانه کانون مساجد عمومی می باشد، خاطرنشان شد: از کتاب های دفاع مقدس در کتابخانه کانون حامیان ولایت بیشترین استقبال می شود.
وی با اشاره به هجمه های فرهنگی از سوی دشمنان برای آسیب زدن به اعتقادات جوانان اذعان کرد: با به روز کردن کتابخانه های مساجد بالاخص در روستاها که از امکانات آموزشی کمتری برخوردارند می شود زمینه حضور بیشتر نوجوانان و جوانان را در پاتوق های فرهنگی و دادن خوراک دینی، فرهنگی و اجتماعی مد نظر دین مبین اسلام را فراهم نمود.
پایان پیام/
نظر شما