به گزارش خبرگزاری شبستان، خانواده سردار علیرضا عسگری از سرداران و فرمانداران مؤثر سپاه پاسداران که هفت سال قبل از سوی صهیونیستها در ترکیه ربوده شد میهمان کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای بودند و با اعضای کمیسیون ملاقات کردند. در این نشست اعلام شد که بر اساس اطلاعات موثق بدون شک و بدون هیچ تردیدی برادر پاسدار علیرضا عسگری به دلیل مسئولیتهای مهم گذشته از سوی رژیم صهیونیستی ربوده شده است. علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیتملی و سیاستخارجی مجلس ضمن تقدیر از تلاشهای وزارت خارجه و بنیاد شهید به جهت زحمات و اقدامات قبلی، مجدداً تأکید کرد که همه دستگاههای ذیربط باید تمام تلاش خود را در جهت آزادسازی سردار عسگری از چنگال صهیونیستها به کار گیرند، از طرف دیگر این کمیسیون هم موضوع را پیگیری و به وظیفه خود عمل خواهد کرد.
بنابراین گزارش، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه برای پاسخ به سؤال تعدادی از نمایندگان مهمان نشست کمیسیون امنیتملی و سیاستخارجی مجلس بود و ظریف به سؤالات حمید رسایی نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس مبنی بر اینکه مواضع و اظهارات وزیر درباره هولوکاست با چه موازینی قابل توجیه است؟ مواضعی که در بخشی از آنها تحریف نظرات رهبر معظم انقلاب درباره هولوکاست بود، پاسخ داد. وزیر امور خارجه در پاسخ به سؤال رسایی گفت که ما اعتقاد داریم رژیم صهیونیستی از موضع هولوکاست مظلومنمایی کرده و ظلم بیشتری بر مردم فلسطین و مسلمانان اعمال کرده است، از طرف دیگر درباره بیانات رهبر معظم انقلاب باید بگویم که من هیچگاه از معظماله هزینه نمی کنم، از اینرو برداشت جنابعالی اینگونه است.
این گزارش می افزاید: سؤال اول قاسم جعفری نماینده مردم بجنورد از وزیر امور خارجه این بود که چرا پیشبینیهای لازم برای جلوگیری از وقوع حادثه انفجار در نزدیکی سفارت جمهوری اسلامی در بیروت نشده بود. ظریف در پاسخ به این سؤال توضیحاتی پیرامون اقدامات لازم وزارت خارجه ارائه کرد که در نهایت جعفری از توضیحات وزیر قانع شد. سؤال دوم جعفری از ظریف درباره علت شیفتگی وی برای مذاکرات با عربیها، علت اصرار بر محرمانه بودن مذاکرات و علت غفلت از برقراری ارتباط با کشورهای اسلامی و شرق و مستقل بود. سؤال کننده از توضیحات وزیر درباره دو سؤال اول قانع شد و سؤال سوم هم منوط به بررسیهای بعدی شد. سؤال حسینعلی شهریاری نماینده مردم زاهدان در مجلس درباره تعیین تکلیف وضعیت گروگان ایرانی در یمن بود و محمدجواد ظریف در پاسخ به سؤال این نماینده توضیح داد که وزارت خارجه هرگونه تلاشی که برای آزادی گروگانهای ایران لازم باشد، انجام خواهد داد و در ادامه ظریف به اقدامات انجام شده اشاره کرده و مقرر شد که وی با خانوادههای ای گروگانها نیز ملاقات کند؛ که در نهایت پس از توضیحات ظریف، نماینده سؤال کننده از پاسخهای وی قانع شد. سؤال علیاصغر زارعی نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس از وزیر امور خارجه این بود که چرا در توافقات ژنو، پذیرفته شد که بازرسان به کارگاه های تولید و مونتاژ سانتریفیوژ دست یابند، در حالی که چنین موضوعی در چارچوب NPTنبوده و پذیرفتن آن بر خلاف استقلال کشور است. پس از توضیحات وزیر امور خارجه و اعلام اینکه هشدار لازم به تیم مذاکره کننده داده خواهد شد، نماینده سؤال کننده از پاسخ وزیر قانع شد.
بنابراین گزارش، سؤال جواد کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد و کلات این بود که چرا در روند مذاکرات ژنو مواضعی اتخاذ شده و اقداماتی صورت گرفت که بر خلاف عزت مذاکره بود. ظریف در پاسخ به سؤال این نماینده اعلام کرد که ما همه تلاش خود را در جهت منافع ملی کشور، حفظ خطوط قرمز نظام و رهبر معظم انقلاب و عزت ملت ایران به کار گرفته و از این به بعد هم به کار خواهیم گرفت، که در نهایت سؤال کننده از پاسخهای وزیر قانع نشد، همچنین لازم به توضیح است که حلیمه عالی نماینده مردم زابل در مجلس نیز از سؤال خود از وزیر امور خارجه انصراف داد. در پایان نشست انتخابات عضویت کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در کمیسیون تلفیق برگزار و فتح اله حسینی و حسن کامران دستجردی از کمیسیون برای شرکت و عضویت در کمیسیون تلفیق انتخاب شدند.
پایان پیام/
نظر شما