به گزارش خبرگزاری شبستان، محمود رضا قدیریان که با اجرای برنامه ساعت 25 شبکه تهران به چهره ای شناخته در زمینه اجرای تلویزیونی تبدیل شده است، از نحوه انتخاب شدن خود اینگونه یاد می کند: سال 84 برنامه طنزی در شبکه جوان به نام "هفتشنبه" اجرا میکردیم که بسیار مورد توجه شنوندگان قرار گرفته و سر و صدا کرده بود. همین باعث شد که از من به عنوان مهمان در برنامه صندلی داغ دعوت شود. در همان زمان مرحوم امیر قویدل هم به دنبال بازیگری برای نقش اویس قرنی در فیلم سینمایی " ستاره سهیل " که برای شبکه جهانی سحر در مرحله پیش تولید به سر می برد، میگشتند. فردای آن روز با من تماس گرفتند و برای بازی در این فیلم از من دعوت کردند. تست دادم و ایشان بازی مرا قبول کردند. به اعتقاد خودم لطف خدا شامل حال من شد که بازی در نقش اویس به من پیشنهاد شد.
قدیریان از تجربه بازی در " ستاره سهیل " گفت: گروه بازیگران فیلم بسیار قوی بودند. بهزاد فراهانی، پرویز پورحسینی، مرحوم نیکو خردمند، داریوش ازجمند و اکبر عبدی همه اساتید بازیگری هستند و این شانس بزرگی بود که من در کنار آنها تجربههای نابی را کسب کنم. از طرف دیگر کارگردان برای سرعت بخشیدن به کار، برداشت را با دو دوربین انجام میداد که این کار در سینمای ما معمول نیست. برای من به عنوان اولین تجربه بازیگری در مقابل دوربین، بازی در مقابل دو دوربین کار بسیار دشواری بود. اما همه این سختیها کمکی به من بود که بازیگری را در مشکلترین شرایط تجربه کنم.
وی به ویژگی های یک کار تاریخی اشاره کرد و افزود: در نوشتن فیلمنامههای مذهبی تاریخی باید با تعمق و تفکر بیشتری عمل کرد. مخصوصا در نوشتن دیالوگها باید نهایت هنرمندی را به کار بست طوری که حذف یک دیالوگ روند داستان را دچار اختلال کند. میگویند اگر دیالوگی از فیلمنامه حذف شود و اتفاقی در فهم و درک آن ایجاد نشود وجود آن دیالوگ اضافه است. مردم قصههای قرآنی را دوست دارند. با رعایت یک سری تکنیکهای سینمایی میتوان این قصهها را به صورتی جذاب روایت کرد.
پایان پیام/
نظر شما