به گزارش خبرگزاری شبستان، تقی رستم وندی، دبیر بخش برنامه های گفت و گو محور ترکیبی در سومین جشنواره تلویزیونی جام جم گفت: حجم بسیار زیادی از برنامه های تولیدی در شبکه های مختلف در ژانر گفت و گو محور ترکیبی است که تنوع بسیاری هم دارد.
وی افزود: بعد از انتخاب اولیه آثار، بیش از 100 برنامه برای داوری برگزیده شده که این آثار در پنج گروه ورزشی، فرهنگی هنری، علمی اقتصادی، معارفی و اجتماعی داوری خواهد شد.
رستم وندی توضیح داد: برنامه های گفت و گو محور در هر بخش به صورت جداگانه داوری می شود و در همه بخش ها هم به تفکیک برگزیدگان انتخاب و معرفی خواهد شد.
وی در تشریح شاخص های داوری برنامه های گفت و گو محور ترکیبی گفت: طراحی محتوا و پژوهش، طراحی سوال هدفمند، پژوهش مکتوب، بهره برداری از پژوهش ها و عوامل شکلی همچون دکور، گرافیک و وُله ، اجرای صحیح متناسب با مولفه های اجرای تلویزیونی از جمله شاخص های داوری این بخش خواهد بود.
دبیر بخش برنامه های گفت و گو محور ترکیبی همچنین توانایی کلامی و استفاده از ادبیات صحیح را به عنوان دو شاخص مهم در ارزیابی کار مجری برنامه ها ذکر کرد.
رستم وندی در پاسخ به این سوال که در برنامه های گفت و گو محور ترکیبی بخش های غیر گفت و گویی هم وجود دارد، این بخش ها چه تاثیری در ارزیابی آثار دارد اظهار داشت: در این برنامه ها وجه قالب گفت و گوهای استودیویی است هرچند گزارش و وُلههای تولیدی هم موثر خواهد بود.
گفتنی است ، برنامه های گفت و گو محور ترکیبی برای نخستین بار در جشنواره تلویزیونی جام جم سیما به رقابت خواهند پرداخت .
آثار راه یافته به بخش داوری این جشنواره در 6 بخش فیلم تلویزیونی ، مجموعه نمایشی ، پویانمایی ، مستند ، گفت وگومحور ترکیبی و بین الملل در هیئت داوران هر بخش در حال ارزیابی های کارشناسی است .
پایان پیام/
نظر شما