حجت الاسلام احمد پهلوانی، مسئول دبیرخانه کانون های مساجد هرمزگان در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: از این تعداد 126 کانون در مناطق شهری و 380 کانون نیز در روستاها خدمات متنوع فرهنگی، هنری، مذهبی، آموزشی، ... به مخاطبان ارائه می کنند.
وی همچنین از فعالیت 16 کانون تخصصی در مساجد این استان خبر داد و بیان کرد: قرآن، نماز، مهدویت، ولایت، عترت، فناوری اطلاعات، آموزش، کتابخانه ای، هنرهای تجسمی، سمعی بصری و تبلیغات، نظارت و ارزیابی، ورزش، پژوهش، مراسم ها و همایش ها از رشته های تخصصی فعالیت این کانون هاست.
حجت الاسلام پهلوانی افزود: 124 کتابخانه و 126 کتابخانه باز نیز با مجوز رسمی ستادعالی در مساجد شهری و روستایی استان هرمزگان فعال هستند.
وی در ادامه عنوان کرد: سهمیه ابلاغی سال 92 ستاد عالی برای هرمزگان 62 کانون بوده که در هشت ماهه امسال 59 کانون در مساجد استان راه اندازی شده است.
پهلوانی اضافه کرد: از این شمار 16 کانون در شهرستان میناب، 11 کانون در جاسک، 10 باب در بندرعباس، قشم، حاجی آباد و بشاگرد هر کدام چهار کانون، 3 کانون در رودان، بندرخمیر، بندرلنگه و سیریک 2 کانون و پارسیان هم یک کانون مجوز فعالیت دریافت کرده اند.
وی با اشاره به نحوه شکل گیری کانون های فرهنگی هنری مساجد، اظهار داشت: بر اساس مصوبه 302 شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 71 به منظور توجه به رهنمود مقام معظم رهبری مبنی بر مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن، ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور با هدف احیای نقش واقعی فرهنگی و تبلیغی مسجد تاسیس شد.
پایان پیام/
نظر شما