به گزارش خبرنگار شبستان، حجتالاسلام والمسلمین نبوی، معاون تبلیغ و آموزشهای کاربردی حوزههای علمیه کشور در همایش مبلغان طرح هجرت استان تهران با بیان این مطلب که تبلیغ در ایام محرم از شور و نشاط خاصی برخوردار است، گفت: نتیجه یک بررسی نشان میدهد در میان پیروان ادیان و مذاهب مختلف در جهان، شیعیان به معارف دینی خود شناخت بیشتری دارند که بخش اعظم این شناخت به دلیل وجود فرهنگ عاشورایی و گردآمدن مردم حول خطبا ایجاد شده است.
وی با ابراز تأسف از تغییر جایگاه معارف دینی به بیان مباحث صرفا احساسی در جلسات عزاداری اظهار کرد: رفع این نقیصه نیازمند اتخاذ راهکارهایی فارغ از درگیری و تعارض و ایجاد انگیزه در کارگزاران برنامههای عزاداری برای زمینهسازی ارایه معارف دینی است.
حجتالاسلام نبوی با اشاره به ارایه مباحث متعارض دینی در برخی از جلسات عزاداری تصریح کرد: باید با مدیریت کاربردی از توان مداحان در ارایه معارف دینی استفاده کرد تا بعضا در برخی از جلسات از جایگاه مثبت مردمی برای حمله به ارزشهای اجتماعی استفاده نشود.
معاون تبلیغ و آموزشهای کاربردی حوزههای علمیه کشور با تأکید بر ضرورت اولویتبندی کاستیها و آسیبهای عرصه تبلیغ دینی عنوان کرد: گاهی ضریب نیاز موضوعات مختلف مورد غفلت واقع میشود، بنابراین باید کوشید متناسب با متغیرهای روز جامعه ریشه بسیاری از انحرافات و موانع فکری را برطرف کنیم.
وی ریشه بسیاری از مشکلات کنونی جامعه را حب دنیا در میان مردم برشمرد و ابراز کرد: هیچ پیامبری برای دعوت به دنیادوستی در میان مردم مبعوث نشده است، این میل به اندازه کافی در مردم وجود دارد بلکه راهنمایی به دستیابی به سعادت جاودانی امری است که پیامبران الهی برای انجام آن مبعوث شدهاند.
حجتالاسلام نبوی هدایت مردم به کسب حلال را از مهمترین ابعاد تبلیغ دینی دانست و گفت: طعام و رزق حرام از شنیده شدن ندای حق جلوگیری کرده و بر نسل انسان اثرگذار است، آنچنان که امام حسین (ع) در فلسفه رفتار کوفیان رزق حرام را از عوامل اثرگذار بر عدم شنیده شدن صدای حق توسط آنان برشمرده است.
شایان ذکر است، همایش مبلغان هجرت استان تهران دوشنبه 15 آذر با حضور عضو مجلس خبرگان رهبری، معاون تبلیغ و آموزشهای کاربردی حوزههای علمیه کشور و مدیر حوزه علمیه استان تهران برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما