حجت الاسلام حسین سلیمی پور، استاد قرآن کریم به خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیراز گفت: کودکان و نونهالان در شیوه پرورش هوش و خلاقیت با قرآن و عترت ضمن آشنایی با قرآن، به صورت پژوهشی و ملموس کاربرد های آیات الهی را نیز فرا می گیرند.
معاون خلاقیت و نوآوری کانون تخصصی قرآن و نماز استان فارس ادامه داد: در این روش آیات در حوزه ها و موضوع های مختلف علوم انسانی دسته بندی شده و آموزش ها به صورت کارگاهی برگزار می شود تا قرآن آموزان پژوهشگر تربیت شوند.
مبتکر شیوه پرورش هوش و خلاقیت با قرآن و عترت با اشاره به مزیت های این شیوه آموزشی در مقایسه با سایر روش ها، خاطرنشان کرد: رشد هوش و تقویت حس کنجکاوی کودکان با مواد قرآنی از مهم ترین مزیت های این روش است که کمک می کند تا کودکان محقق، کارآفرین و خلاق شوند.
حجت الاسلام سلیم پور یادآور شد: آشنایی با فرآیند های طبیعی و حفظ موضوعی قرآن کریم به صورت ماندگار از خصوصیت های این شیوه است که در قالب کتاب ها، بسته های آموزشی و لوازم کمک آموزشی به مرحله اجرا در می آید.
این استاد قرآن کریم با تاکید بر اینکه برای تدوین این شیوه 10 سال کار کارشناسی شده است که به زودی برای مدیران مهدقرآن های استان فارس اجرا می شود، اظهار داشت: شیوه پرورش هوش و خلاقیت با قرآن و عترت به مدت 2 سال در یکی از مراکز قرآنی به صورت آزمایشی اجرا شده که بسیار موفق بوده است.
مبتکر شیوه پرورش هوش و خلاقیت با قرآن و عترت گفت: لازمه اجرای این شیوه تهیه آزمون های روانشناسی و روانشناختی است که طی آن استعداد های کودکان و نونهالان شناسایی شده و براساس استعداد ها برای اجرا تصمیم گیری می شود.
پایان پیام/
نظر شما