به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام احمد مروی، معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری عصرامروز(14آذر) در همایش سالکان حوزه رضوان در دانشگاه فرهنگیان مشهد اظهار داشت: در قضیه هستهای قدرتها دیدند که با وجود تحریم ایران مسیر عزت و پیشرفت خودرا طی میکند و ترسیدند که مبادا کشورمان هر چه بیشتر به بمب هسته ای نزدیک شود و این آنها را وادار به مذاکره کرد.
وی با اشاره به اینکه ایستادگی در برابر زیاده خواهی دشمن و دفاع از معنویت و عزت شیعه به دست شاگردان مکتب امام زمان(عج) صورت گرفته است، افزود: در سالهای تحریم ایران قدرت هسته ای اش بیشتر شد.
معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری به شرایط کنونی ایران در میان کشورهای منطقه و دنیا اشاره کرد و تصریح کرد: برای به دست آوردن این عزت و سربلندی ایران هزینه دادیم.
حجت الاسلام مروی گفت: این عزت باعث شده که سران کشورهایی اروپایی و کاخ سفید نشینان که پادشاه ایران روزی برای جلب توجه آنها التماس میکرد امروز در خواست مذاکره با ما داشته باشند و وزیر امور خارجه ایران در برابر شش کشور قدرتمند دور یک میز بنشیند.
وی به درخواست سفارت امریکا در سفر رئیس جمهور به نیویورک اشاره کرد و گفت: چندین بار در خواست ملاقات به ایران دادند که منفی بود و این در میان کشورها بی سابقه بوده است.
وی با اشاره به اینکه چنین تحریم هایی در میان کشورهای جهان بیسابقه بوده است گفت: قدرت و عظمت و استقلال ایران باعث شد تا هرچه زودتر کشورهای اروپایی و امریکا پای میز مذاکره بنشیند.
معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری با تاکید بر اینکه در سالهای تحریم قدرت هستهای ایران بیشتر شد، گفت: قدرت استقامت ما بود که آمریکا و اروپا را پای میز مذاکره کشاند.
حجت الاسلام مروی با تاکید براینکه در مذاکرات هیچ امتیازی به طرف مقابل داده نشده است، گفت: مقام رهبری بر روند مذاکرات اشراف داشتند و هر کجا بخواهد انحرافی ایجاد شود رهبری ایستادهاند.
معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری با تاکید بر اینکه رهبر انقلاب دغدغه روحانیت را دارند، گفت:پرونده روحانیت روی میز رهبری مفتوح است و بر توجه و رسیدگی به امور روحانیت تاکید دارند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به لزوم برگزاری این همایش و تجلیل از معمرین عنوان کرد: تجلیل از علما و معمرین نگاه به هویت خودمان و پیشینه بسیار درخشان روحانیت در طول تاریخ این کشور است.
حجت الاسلام مروی با بیان اینکه برگزاری این همایش ما را بیشتر با هویت خودمان آشنا و آن پیشینه در خشان ما را یادآوری می کنند، گفت: از دوره غیبت کبری روحانیت به عنوان هادیان انسانها و مبلغین مکتب اهل بیت هستند.
معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به اینکه به دوره بعد از غیبت کبری که نگاه میکنیم به این نتیجه میرسیم که در هر کجا بحران اعتقادی و فکری متوجه جامعه شیعه و پیروان اهل بیت بوده است روحانیت توانسته مردم را از بحرانها نجات دهد، تصریح کرد: شاید یکی از دشوارترین مواردی که جامعه شیعه با آن مواجه شد آغاز غیبت کبری بود.
وی افزود: تا قبل از پیروان اهل بیت و جامعه شیعه همواره این امیدوار داشتند که با اتمام غیبت صغری حضرت امام زمان آشکار و هدایت جامعه را به عهده بگیرند و اما با آغاز غیبت کبری با بحران هویت فکری و اعتقادی مواجه شد.
معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری با بیان اینکه عموم مردم از این بحران با حضور و نقش ویژه روحانیت عبور کردند، افزود: امروز وقتی تاریخ شیعه و اهل بیت را ورق می زنیم رنج علمای شیعه را در عبور از تنگناها و شرایط سخت تاریخ بیشتر درک می کنیم.
حجت الاسلام مروی عبور پیروان اسلام ناب را از گردنه های صعب العبور تاریخ را مرهون هدایت گری روحانیت و مرجعیت دانست و تصریح کرد: تجلیل از معمرین نگاهی به نقش آفرینی بزرگان شیعه است چرا که تجلیل از روحانیت تعظیم شعائر الهی است.
وی با تاکید بر اینکه علما را می توانیم منادیان مکتب الهی و هادیان انسانها بدانیم، گفت: وظیفه اسلامی ماست تا نسبت به روحانیت که سر سفره تجربه و تلاشها و فعالیتهای گذشته آنان نشسته و بهره می گیریم را تکریم کنیم و این از باب ترحم و دلسوزی نیست.
وی با اشاره به آیه هل یستوی الذین لا یعلمون ، افزود: توجه به این نکته باید داشت کسانی که زندگی شان را در راه خدا و خدمت به خلق خدا می گذرانند در نزد خداوند متفاوت هستند و باید مرتبه و جایگاه آنها را گرامی داشت.
حجت الاسلام مروی به نقش تاریخی روحانیت در عبور از فتنه ها و گرفتاریها اشاره کرد و گفت: رضاخان نیز میخواست مانند آتا تورک درترکیه عمل کند اما هیچکدام موفق نشدند.
وی با شااره به این مطلب که زمان طاغوت روحانیت مظلوم بودند اما امروز و در این برهه از زمان روحانیت مظلومیت مضاعف دارد، تصریح کرد: برخلاف تصور عموم مردم و برخی مسئولان و حتی برخی از علما که از جامعه روحانیت فاصله گرفته اند امروز روحانیت از نظر معیشتی وضع مطلوبی ندارد.
وی با ذکر این مطلب که امروز چون روحانیت بر جامعه حاکم است مردم به اشتباه تصور میکنند که روحانیت وضعشان خوب است، ادامه داد: شهریه روحانی 180 هزار تومان است و95 درصد از روحانیت شاغل نیستند و با حقوق طلبه ای زندگی می گذرانند و اینکه تصور مردم این نیست مظلومیت روحانیت را مضاعف می کند.
وی با بیان اینکه رهبر انقلاب همه این پروندهها را شخصا مطالعه و دستورات لازم را ارائه میکنند، افزود: امکانات محدود است اما این بدان معنا نیست که رهبر و بزرگان کشور از وضعیت روحانیت بی اطلاع باشند.
معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری یادآور شد: از سال 75 رهبر انقلاب پیگیر شدند تا هیئتی به تمام نقاط کشور و حتی روستاها برود تا وضعیت زندگی و معیشت روحانیون معمر را بررسی و ثبت کنند.
پایان پیام/
نظر شما