به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در یادواره شهدای نیروی دریایی استان با استناد به فرمایش امام خامنه ای مبنی بر زنده نگهداشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست؛ تصریح کرد: استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی، سرافرازی، افتخار و بالندگی و.. محصولاتی است که به برکت خون شهدا بدست آمده است.
امیردریادار حبیب الله سیاری با بیان اینکه شهید کسی است که در زمان نیاز کشور به دفاع، بزرگترین سرمایه خود یعنی جان را در طبق اخلاص گذاشت و تقدیم جان آفرین کرد؛ خون شهدا را تضمین کننده پیروزی انقلاب اسلامی دانست و افزود: پس از پیروزی انقلاب، دشمنان به عناوین مختلف خواستند از صدور انقلاب جلوگیری کنند و چون گمان می کردند ما صدور انقلاب از طریق تانک و موشک، شمشیر و مسلسل دنبال می کنیم لذا با ما جنگ نظامی کردند در حالیکه انقلاب از طریق مغزها و فکرها رفته بود(صادر شده بود).
وی هدف اصلی جنگ علیه ایران را از بین بردن انقلاب عنوان کرد و با بیان اینکه مردم انقلابی تحت تأثیر سخنان امام(ره)روحیه و انگیزه می گرفتند؛ خاطرنشان کرد: کار مهم امام این بود که دفاع را مردمی کرد و چون مردم پای کار آمدند دفاع ما قداست پیدا کرد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش، سپس با اشاره به برگزاری این یادواره، آن را وظیفه ای برای یاد کردن از شهدا دانست و افزود: آنچه جایگاه کشور در داخل، منطقه و فرا منطقه را معلوم می کند اقتدار است و این اقتدار توسط مردم، ایثارگران و جانبازان بدست آمده و اقتدار یعنی داشتن قدرت زیرا کشوری که قدرت ندارد اقتدار ندارد.
وی با اشاره به اینکه نسل قبل به دنیا نشان داد که در انقلاب و دفاع مقدس آنچه داشت پای کار آورد و هم اکنون جوانان امروز این وظیفه را دارند؛ به مؤلفه های قدرت اشاره کرد و آن را شامل سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، علمی و نظامی دانست و تصریح کرد: اگر همه این مؤلفه ها رشد کرد و قوی شد می توانیم جایگاه داشته باشیم و الا جزو کشورهای عقب مانده هستیم.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با مقایسه مؤلفه سیاسی در دوران قبل و بعد از انقلاب گفت: در حالیکه قبل از انقلاب، کشوری کاملاً تحت سلطه استکبار جهانی و فاقد تصمیم گیری در داخل بودیم اما امروز تصمیمات، داخل کشور و توسط فرزندان همین کشور گرفته می شود و جمهوری اسلامی بازیگر منطقه است که بدون خواست او کسی نمی تواند در منطقه تصمیم گیری کند.
وی پس از مقایسه مؤلفه های علمی، اجتماعی و فرهنگی در دو دوره فوق الذکر به مقایسه مؤلفه نظامی در این دوره ها پرداخت و با بیان اینکه این موضوع را در خصوص توان نظامی نیروی دریایی مقایسه می کنم؛ اظهار داشت: قبل از انقلاب، هیچکدام از تخصص های نیروی دریایی در داخل آموزش داده نمی شد اما پس از انقلاب، دانشگاه امام(ره)را در نوشهر راه اندازی کردیم که در سطح استانداردهای جهانی آموزش ها را ارائه می دهد.
امیردریادار سیاری با اشاره به اینکه قبل از انقلاب حتی حق تعمیر و نگهداری تجهیزات را نداشتیم؛ افزود: در بخش نوسازی اصلاً توان ساخت قطعه را نداشتیم چه برسد به ساخت سامانه که از صدها قطعه تشکیل شده است و امروز فراتر از آن، ناو موشک انداز را که از صدها سامانه علمی تشکیل شده می سازیم.
وی ادامه داد: ما حتی زیردریایی که بالاترین سطح فنی در دنیاست؛ مخصوصاً اگر مجهز به سامانه رانش هسته ای باشد را می سازیم و هیچ نیازی به دیگران نداریم.
وی گفت: وقتی ناو جماران را ساختیم در حالیکه نه کپی برداری و نه مهندسی معکوس بود بلکه در نوع خود بی نظیر و یک کار کاملاً جدید است؛ خیلی ها فکر می کردند ماکت است و من 70 روز آن را فرستادم در دریای سرخ که گشت بزند تا دنیا باور کند که ساخت خود ماست.
امیردریاداری سیاری با تصریح به اینکه سال گذشته تعمیرات اساسی به خط تولید پیوست آن را لطف خدا و همت دانشگاه ها و دانشمندان و صنعت کشور دانست و بیان داشت: سلاح های مورد استفاده ما همگی هوشمند است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش در خصوص توان علمی این نیرو گفت: امروز حتی خواهران ما در دانشگاه امیرکبیر در رشته دکترای معماری کشتی و دکترای زیردریایی تحصیل می کنند.
وی در خصوص منطقه مأموریت نیروی دریایی اظهار داشت: در حالیکه تا همین 5، 6 سال قبل تنها در منطقه خلیج فارس و تنگه هرمز بودیم اما امروز برای حفظ منافع کشور در مدار 10 درجه که مساحت آن 2 میلیون و 100 هزار کیلومتر مربع است مأموریت خود را انجام می دهیم.
پایان پیام/
نظر شما