به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، حجت الاسلام مهدی فاطمی منش، کارشناس علوم دینی رسانه، ظهر امروز (13 آذر) در یادواره 109 شهید فرهنگی استان گلستان در مرکز تربیت معلم امام خمینی (ره) شهرستان گرگان، گفت: بسیاری از شهیدان فرهنگی ما دانش آموزان بودند، اما دانش آموزانی که معلمان خود را درس می دادند و در عین حال هدف داشتند.
وی با اشاره به صحبت یکی از دانش آموزان بسیجی در برابر اسلحه دشمن که گفته بود «من از اسلحه تو نمی ترسم، که اگر می ترسیدم در برابر تو سینه سپر نمی کردم»، خاطرنشان کرد: این کوچکان بزرگ مرد، از هیچ تهدیدی نمی هراسیدند و حتی گاهی حرکات و سخنان این بزرگان در ظاهر کوچک، در دل دشمن هراس ایجاد می کرد.
فاطمی منش، ضمن قرائت وصیت نامه چند شهید دانش آموز گفت: متن وصیت نامه این عزیزان آنقدر پربار، عمیق و با معنا بود که اگر آن را کسی که نمی شناخت می خواند، گمان می کرد این نوشته های یک پیرمرد هفتاد ساله جهان دیده است، در حالی که صاحبان آن نوشته ها فقط نوجوانانی امام دیده بودند.
وی با بیان اینکه اساسی ترین دستاورد حضرت امام خمینی در رهبری انقلاب اسلامی، احیاء اسلام ناب محمّدی و مهمترین ویژگی آن احیاء فرهنگ شهادت و ایثارگری بود، خاطرنشان کرد: موضوع شهادت و ایثارگری سکه پربهایی است که در یک روی آن باید والاترین ارزش های الهی و در روی دیگر آن دستاوردها و آثار و برکات بی بدیل را مشاهده کرد.
کارشناس علوم دینی رسانه افزود: شهید مصداق عینی شهادت است و با انتخاب آگاهانه و در کمال خلوص، هستی خود را یکجا به آفریدگار جهان تقدیم می کند و به سرچشمة بقا و حیات، پیوند می یابد.
وی با بیان اینکه درک مقام شهید از توان و ظرفیت فهم ما خارج است، تصریح کرد: تنها منبع، وحی الهی است که شمه ای از این مقام را برای ما بازگو می کند و می فرماید « به کسانی که در راه خدا کشته می شوند نگویید مردگانند، بلکه آن ها زنده اند، لکن شما درک نمی کنید.»
با اجازه پلاک و استخوان های پدرم بله...
فاطمی منش در بیان خاطره ای گفت: آن دوران جوانی اهل فرانسه و مسیحی بود که با شنیدن دعای کمیل متحول شده و خواستار آشنایی بیشتر با روش و منش حضرت علی(ع) شد و به دنبال همین خواسته پس از مسلمان شدن، در مدرسه حجتیه قم طلبه شد.
وی ادامه داد: او نام خود را که خارجی بود به کمال ابوحیدر تغییر داد و زمانی فرا رسیده بود که خود را برای حضور در جبهه آماده می کرد، که برخی به او گفتند«تو چرا جبهه می آیی؟ مگر تو فرانسوی نیستی؟ »
فاطمی منش پاسخ داد: من مقلد امام هستم و امام مرز و کشور و ملیت و نژاد ندارد و او امام همه ماست و کمال ابو حیدر بالاخره در عملیات مرصاد به شهادت رسید.
کارشناس علوم دینی رسانه در بیان خاطره ای دیگر افزود: زمانی پیش، چند شهید آورده بودیم و برنامه بر این بود که یک شب برنامه شب معراج داشته باشیم و فردای آن روز، شهدا را خاکسپاری کنیم.
در همان روز برنامه معراج، دختری با بی طاقتی بسیار از ما خواست که آن شب پدرش را حتی شده برای لحظه ای به منزل آن ها ببریم.
علی رغم پاسخ های منفی ما مبنی بر درخواست آن دختر، یکی از همکاران وقتی آشفتگی آن دختر را دید، گفت: با مسئولیت من، امشب این کار را انجام دهیم، فقط به آن دختر گفتیم «نکند چراغانی کنید و آشنایان را خبر دار کنید چون بی صدا پدرتان را می آوریم و باز می گردانیم».
شب فرا رسید، جنازه شهید را به سمت منزلش روانه کردیم، وقتی وارد کوچه شدیم تمام کوچه را چراغانی کرده بودند، از داخل منزل صدای همهمه می آمد.
زنگ را زدیم و وارد شدیم، آن شب مراسم ازدواج آن دختر بود و وقتی پیکر پدرش را در خانه دید، گفت: «با اجازه پلاک و استخوان های پدرم بله...»
پایان پیام/
نظر شما