به گزارش خبرگزاری شبستان، برای ارتقای موسسه به دانشگاه باید ضمن استمرار رعایت استانداردهای آموزشی،موسسه نسبت به استخدام اعضای هیات علمی و اصلاح هرم هیات علمی موجود اقدام میکرد.
بر اساس سرانه تعداد دانشجو، رشتههای آموزشی و گروه های علمی و پژوهشی سرانهای تعیین میشود که بر اساس آن باید هر گروه علمی دارای استاندارد لازم بوده و در نهایت دانشکده های مرتبط با گروهها تشکیل شود.
با توجه به آن که سوره موفق شد چهار دانشکده به نام های تبلیغ و ارتباطات اسلامی،هنر،معماری و امور فرهنگی تاسیس کند، در بازرسیهای ادواری که از آن در هفت دوره از سال 85 تا 89 انجام گرفت، پس از رفع کاستیها و نواقص و اعلام انجام آنها و بازدید گروههای بازرسی در نهایت با ارتقای آن به دانشگاه موافقت اصولی به عمل آمده است.
در حال حاضر تعداد 24 گروه آموزشی در دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد و تعداد 2400 دانشجو در دانشگاه سوره مشغول به تحصیل هستند.
بتا بر گزارش پایگاه خبری حوزه هنری،دانشگاه سوره به عنوان یکی از موسسههای آموزش عالی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری با هدف احیای حکمت دینی و معنوی و با شناسایی و بهره گیری از اساتید بزرگ علمی و تجربی جهت پرورش و معرفی هنرمندان جوان و خلاق از بهمن ماه سال 1372 توسط حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی تاسیس شد.
گفتنی است،هماکنون دانشگاه سوره دارای تجهیزاتی چون لابراتوار مجهز عکاسی (سیاه و سفید و رنگی)، کارگاههای سفال، چاپ دستی (سیلک و باتیک)، چوب، نساجی، بافت (فرش و قالی)، تراش سنگ، تراش شیشه، نقاشی روی شیشه؛ لعاب، سرامیک، رنگ رزی، جواهرسازی، سایت رایانه، کتابخانه، پلاتوهای نمایش، کارگاه عروسک سازی، نگارخانه و نمازخانه و سالن ورزش است.
پایان پیام/
نظر شما