امر به معروف و نهی از منکر، مهمترین عامل در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی

خبرگزاری شبستان: رییس کل دادگستری استان خراسان شمالی امربه معروف ونهی از منکر را یکی از مهمترین عوامل موثر در پیشگیری از آسیب های اجتماعی دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، حجت الاسلام نور الله قدرتی، رییس کل دادگستری استان خراسان شمالی در کارگاه پیشگیری از آسیب های اجتماعی در جمع دانشجویان و فارغ التحصیلان تحت حمایت کمیته امداد استان، گفت: کم توجهی به این مهم، دامنگیر شدن ناهنجاری و رواج بی بند و باری جوانان را به دنبال دارد.
 

وی با بیان اینکه کم توجهی به آسیب های اجتماعی باعث افزایش جرایم در بین نسل جوان می شود، اظهار داشت: بی اطلاعی افراد نسبت به قوانین یکی از فاکتورهای مهم در شکل گیری ناهنجاری ها و وقوع جرم است و در این راستا ضروری است هر شخص عادی اطلاعات خود را نسبت به قوانین اجتماعی بالا ببرد.
 

حجت الاسلام قدرتی وجود فاکتور های منفی موجود در فرد، خانواده و اجتماع را از جمله عوامل شکل گیری آسیب ها در بین جوانان برشمرد و خطاب به دانشجویان تحت پوشش این نهاد، تصریح کرد: شما جوانان امروز باید نسبت به آسیب های موجود در اجتماع حساس باشید و بدانید گذشت ساده و بی توجه نسبت به آسیب های موجود در جامعه باعث گسترش و دامن گیر شدن آن در اجتماع می شود.
 

وی در ادامه به رتبه پنجم خراسان شمالی از نظر طلاق و رتبه سوم از نظر جرایم ضرب و جرح عمدی با چاقو و درگیری های این چنینی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: این در حالی است که این استان از نظر جمعیت در ردیف بیستم به بعد قرار دارد.


رئیس کل دادگستری خراسان شمالی متذکر شد: باید آمار افرادی را که پس از زندانی شدن تحت پوشش کمیته امداد قرار می گیرند، از زندانیانی که تحت پوشش این نهاد هستند، تفکیک و بر اساس آن برنامه ریزی کرد.


وی هزینه هر یک از زندانیان را به طور روزانه 500 هزار ریال برشمرد و اظهار داشت: آثار اخروی آسیب های اجتماعی با توجه به رأفت پروردگار، با توبه کردن از بین می رود اما این آثار در دنیا به راحتی از پرونده پاک نمی شود.


وی  آسیب های اجتماعی که با آن مواجه هستیم را ناشی از عوامل مختلفی از جمله ماهواره، مجالس عروسی و جلسه های مختلط دانست که بنیان خانواده را ریشه کن می کند و اظهار داشت: در حال حاضر رتبه استان از نظر اعتیاد 10 به بالا است و بیش از 52 درصد از زندانیان استان به علت مواد مخدر زندانی هستند که در کشور نیز همین نسبت آماری برقرار است.


مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی نیز در این همایش با بیان این که 80 هزار مددجو و 40 هزار قشر آسیب پذیر تحت پوشش این نهاد قرار دارند، گفت: هم اکنون 7 هزار دانش آموز و هزار و 700 دانشجو و طلبه نیز تحت پوشش این نهاد هستند.


امان الله حسین پور افزود: دانشجویان تحت پوشش، سفیران کمیته امداد هستند و از آن ها برای توانمندسازی مباحث فرهنگی و پیگیری مسائل خانواده هایشان کمک می گیریم.
 

پایان پیام/

کد خبر 319533

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha