غلامعلی جعفرزاده، عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات با اشاره به ویژگیهای لایحه بودجه 93 به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان گفت: معتقدم اینکه یک حرف کلی را در مورد بودجه بزنیم و بگویم بودجه باید انقباضی و یا انبساطی باشد اشتباه است زیرا ما باید حسب مورد حرف بزنیم و در هزینههای جاری به سمت انقباضی برویم و در تملک داراییها و عمرانیها نیز بودجه نباید انقباضی بود.
وی اظهار کرد: از نظر ما پروژههای عمرانی اشتغال زا است و مسکن مهر با همه اشکالاتی که داشت ولی ما نمیتوانیم اشتغال زایی آنرا منکر شویم ما باید بحث پروژههای عمرانی را فعال کنیم و اینکه دولت بخواهد بودجه عمرانی را بر روی 18 هزار میلیارد تومان ببندد گرچه یک واقعیت است اما اشکالات اساسی دارد و چون صددرصد تحقق پیدا نمیکنند. درصدی از آن محقق میشود پس از آن 18 هزار میلیارد تومانی کم میشود.
جعفرزاده ادامه داد: ما در مورد پروژههای عمرانی 3500 میلیارد تومان در سال بابت تعطیلی این پروژه ها خسارت میدهیم یعنی باید انرژی مان را بگذاریم.
وی تاکید کرد: بودجه باید در راستای رفع موانع تولید و اشتغال زایی در کشور حرکت کند و انضباط مالی را نیز ایجاد کند ضمن اینکه ارقام بودجه نیز باید ارقام واقعی باشد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات بیان کرد: باید تا آنجایی که امکان دارد احکامها از بودجه خارج شود و بودجه باشد یعنی رقم، اعداد و ریال باشد و کتابچه به آن کلفتی واقعاً نیاز نیست رقم و اعداد مشخص باشد و با اشاره به اسناد بالادستی باشد.
وی خاطرنشان کرد: بعضی موارد را در قانون بودجه میگنجانند که تصویب آن موارد میشود یک قانون جدید است و عمدتاً نیز برای دور زدن قوانین بالادستی است و به همین دلیل نیز باید سعی کنیم احکام را از لایحه بودجه بیرون بکشیم.
جعفرزاده تاکید کرد: نسبت احکام در بودجه باید 10 به 90 باشد و این پذیرفته است ولی در قانون بودجه 92 نسبت احکام 50/50 است و این خوب نیست در حالیکه احکام باید بسیار کم و آن هم در موارد ضروری باشد.
پایان پیام/
نظر شما