به گزارش خبرگزاری شبستان، در این جلسه«حسن ربیعی» سخنگوی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان سال حماسه اقتصادی اظهار داشت: رویکرد پنجمین همایش وقف ورسانه، بررسی نقش رسانه ها در تبیین جایگاه وقف در تحقق حماسه اقتصادی خواهد بود.
مدیر کل حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل سازمان اوقاف افزود: یکی از ماموریت های سازمان اوقاف، توسعه وقف در جامعه اسلامی است و با توجه به وجود 128 هزار موقوفه و بیش از یک میلیون و 300 هزار رقبه در سطح کشور، رسانه های گروهی می توانند در حوزه اطلاع رسانی و فرهنگ سازی بسیار مفید و موثر عمل کنند.
مدیر کل حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل سازمان اوقاف با اشاره به کارکردهای وقف در توسعه اقتصادی و شکوفایی کشور عنوان کرد: وقف می تواند در توزیع عادلانه ثروت، فقرزدایی و اقتصاد بدون نفت، و همچنین عدالت اجتماعی و ارتقای منزلت اجتماعی تاثیرگذار باشد.
به گفته ربیعی، وقتی یک بیمارستان یا مدرسه از طریق وقف تاسیس می شود، هزینه ای از دوش دولت برداشته می شود، چرا که در این زمینه بیشتر افراد، نیازمند و مستمند ذینفع هستند.
بنابرگزارش روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، وی اضافه کرد: سازمان اوقاف، می تواند سرمایه وقف را به گونه ای سازماندهی و جهت دهی کند که دولت بتواند به عنوان یک ظرفیت بالقوه از آن برای رفع فقرو محرومیت، تامین بهداشت و توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی بهره برداری کند.
ربیعی از جمله تاثیرات مهم سنت حسنه وقف در جامعه را، کاهش آسیب های اجتماعی دانست و افزود: وقف از عوارض سوء بی عدالتی و شکاف های طبقاتی تا حد بسیار زیادی جلوگیری می کند و با باز توزیع عادلانه ثروت، زمینه عدالت و مساوات اجتماعی را فراهم نماید.
وی اضافه کرد: وقف همواره ابزاری برای حل و فصل مشکلات اقتصادی و اجتماعی جامعه از جمله گسترش رفاه و امثال آن محسوب می شده است. در این نشست با بررسی برنامه های پیشنهادی در خصوص همایش وقف و رسانه، برخی از برنامه ها در حوزه تبلیغات و اطلاع رسانی به تصویب اعضا رسید.
پایان پیام/
نظر شما