به گزارش خبرگزاری شبستان از بوشهر، امیر دریادار دوم مهندس عباس زمینی فرمانده فنی نیروی دریایی ارتش، صبح امروز (10 آذر) در بوشهر گفت: این شناورها که با شعار راه ما راه حسین است پس از سال ها غیر عملیاتی بودن در مدت 2سال اخیر به دست توانمند کارکنان فنی نیروی دریایی جمهوری اسلامی با استفاده از صنعت بومی کشور، صنایع دفاع و پشتیبانی علمی وزارت دفاع با محوریت نیروی دریایی ارتش و بدون نیاز به کارشناسان خارجی در بوشهر بازسازی و نوسازی شده اند.
وی افزود: ناوهای موشک انداز تبرزین و نیزه از نسل ناوچه همیشه جاویدان پیکان است که با 45 متر طول و با وزنی معادل 275 تن از سرعت 35 گره دریایی برخوردارند.
دریادار دوم زمینی گفت: تعمیرات اساسی این 2 ناو خرداد 90 شروع شد و پس از 30 ماه کار مفید قطعات حساس و مهم بومی سازی و برخی سامانه ها تعویض و به روز رسانی شدند.
فرمانده فنی نیروی دریایی ارتش ادامه داد: تعمیرات 8500 قطعه حساس و مهم، 3300 قطعه سرویس، 2440 قطعه تعویض و 26 سامانه بروزرسانی شده است.
وی افزود: تعویض و نوسازی 100 تن سازه فولادی مربوط به بدنه و مخازن، تعمیر و تعویض 640 سیستم لولهکشی و 62 انواع سیستمهای مختلف، نصب و راهاندازی سیستم سکان و تعمیرات اساسی موتورهای اصلی از جمله فعالیتهایی است که برای بازسازی ناو جمهوری اسلامی سیرجان انجام شده است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش به الحاق 2 ناو موشکانداز تبرزین و نیزه اشاره کرد و گفت: این 2 ناو با کلاس ناو موشکانداز پیکان ساخته شده است که اکنون پس از 32 سال امروز با تعمیرات اساسی و بازسازی به ناوگان جنوب پیوست.
وی افزود: از مهم ترین اقدامات در حوزه قدرت بازدارندگی این ناوها نصب و راه اندازی سامانه پرتاب موشک های نور و قادر، توپ 75 میلیمتری، اتصال آنها به سامانه کنترل آتش یکپارچه، نصب و راه اندازی رادار ناوبری، بازسازی سامانه سکان و نصب و راه اندازی موتورهای اصلی و ژنراتور است.
دریادار دوم زمینی گفت: تعمیرات اساسی انجام شده و بهینه سازی سامانه های حساس ومهم به کار رفته در شناورها آنها را در ردیف ناوهای ارتقا یافته و آماده برای مقابله با نبردهای هوایی و هر گونه تهدید موشکی قرار داده است.
وی در خصوص ناو پشتیبانی سیرجان هم گفت: تعمیرات اساسی این شناور با 60 متر طول و 10 متر عرض و با سرعت 14 گره دریایی در سال 91 شروع شد و با صرف 328 هزار نفر ساعت قطعات مهم بومی سازی و سرویس و تعویض و به روز رسانی شد.
این شناورها پس ازآب اندازی نخستین عملیات دریایی خود را آغاز می کنند.
پایان پیام/
نظر شما