به گزارش خبرنگار شبستان از سمنان حسن اسلامی فرد عصر(9آذر) در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان سمنان با اعلام این خبر گفت: ترویج کالای ایرانی و فایده های استفاده از کالای ایرانی بهترین راهکار در این مسیر است.
وی با اشاره به فعالیت سه کمیته زیرمجموعه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان سمنان، ادامه داد: در مبارزه با قاچاق کالا و ارز، استان های کشور به سه سطح تقسیم می شوند که سمنان در سطح سوم، عضو استان های مرزی و یا همجوار مرزی نیست و در این سطح، سه کمیته استان سمنان رتبه اول را داشته اند.
وی با اشاره به فعالیت این کمیته ها در شش ماه ابتدایی امسال، خاطرنشان کرد: کمیته پیشگیری و ساماندهی اقتصادی در هر سه سطح رتبه اول، کمیته فرهنگی و تبلیغات دوم کشور و کمیته اطلاعات و امنیت سوم کشور شده اند.
اسلامی فرد از ایجاد شعبه استانی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در سمنان خبر داد وگفت: مجوز تشکیل این سازمان در این استان صادر شده و با تامین مکان مناسب، فعالیت آن آغاز می شود.
وی اضافه کرد: این سازمان زیر مجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی کشور و مصوبه استقرار آن در استان سمنان نیز صادر شده است.
وی افزود: نظارت و توجه بر قاچاق سوخت به نام فرآورده ها و مشتقات نفتی به ویژه از شهرک صنعتی گرمسار، اجرای مرحله سوم بارکد شبنم، اجرای طرح ترخیص الکترونیکی از گمرک و ... از برنامه های مهم پیش روی کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان سمنان است.
در ادمه فرمانده انتظامی استان سمنان از اجرای هشت طرح کشوری مبارزه با قاچاق کالا و ارز در بخش های مختلف استان سمنان خبرداد و گفت: دو طرح از این طرح ها مربوط به مبارزه با قاچاق سوخت بوده است.
سردار محمدرضا میرزایی اظهار داشت: وی افزود: در هشت ماه امسال، بیش از 190 گشت مشترک نیروی انتظامی و اعضای مرتبط کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در بخش های مختلف انجام شده است.
وی به کشف چهار میلیون 780 هزار نخ سیگار قاچاق خارجی در سالجاری اشاره و تصریح کرد: کشف این تعداد سیگار قاچاق نسبت به سال قبل، 358 درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به افزایش 1.5درصدی کشف تجهیزات دریافت از ماهواره در استان سمنان در سالجاری، افزود: 9 هزار و231 قطعه تجهیزات دریافت از ماهواره در این مدت کشف شد.
میرزایی گفت: امسال هشت هزار و 592 بطری و قوطی انواع مشروبات الکلی از سوی نیروی انتظامی استان سمنان کشف و ضبط شد که از غرب کشور برای مصرف داخل استان و بخش های شرقی کشور قاچاق شده بود.
وی با اشاره به استفاده قاچاقچیان از خلاهای قانونی در کشور برای سودجویی بیشتر، یادآور شد: قاچاقچی های سوخت با شناخت کامل از قوانین و همچنین اطلاع از تغییرات شیمیایی بر روی سوخت، آن را به ماده ای که قاچاق محسوب نمی شود تبدیل کرده و در مقصد با اضافه کردن مواد و انفعالات شیمیایی، در عمل سوخت کشور را به کشورهای همسایه قاچاق می کنند.
فرمانده انتظامی استان سمنان در مورد برخورد با قاچاق سوخت در کشور، گفت: دستگاه های نظارتی با تجهیز به آزمایشگاه و کارشناسان متخصص، باید در مقابله با سودجویان به روز باشند.
بررسی چرایی توقف اجرای طرح شبنم و اعلام نارضایتی از این اقدام مسوولین کشوری، بررسی امکان انتقال زندانیان مربوط به قاچاق به استان های مبدا یا مقصد حمل کالای قاچاق، نظارت بیشتر بر واحدهای تولیدی پرمصرف سوخت، نبود آزمایشگاه های تخصصی برای بررسی دقیق کالای قاچاقی و ... از مباحث نشست کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان سمنان بود.
پایان پیام/
نظر شما