حضرت زهرا(س) حامی بزرگ قرآن و عترت بود

مسئول خانه نور باب الحوائج تبریز، از صدیقه کبری(س) به عنوان برجسته ترین حامی سنت و قرآن که همه هستی خود را وقف این راه کرد، نام برد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام محمد پناه داور، مسئول خانه نور باب الحوائج تبریز شب گذشته (28 فروردین) درمراسم سوگواری ایام فاطمیه مسجد تاریخی نوبر تبریز به تشریح زندگی قرآنی حضرت زهرا(س) پرداخت.

وی با اشاره به ایام شهادت صدیقه طاهره اظهار کرد: این ایام مناسب ترین فرصتی است که می توان به تشریح ابعاد معنوی حیات این بانوی بزرگ به نسل جوان پرداخت.

پناه داور تصریح کرد: متاسفانه در ایام شهادت حضرات معصومان کمتر به تبیین اهداف این بزرگان پرداخته می شود و اکثر اوقات مجالس مذهبی به بیان مسایل عاطفی صرف می شود.

وی  افزود: تحریک عواطف جوانان شیعی باید منجر به افزایش حق پذیری و آمادگی برای شنیدن و پذیرفتن مواضع اهل بیت شود، اما این امر تا مرحله تحریک احساسات پیش می رود و همان جا رها می شود.

مسئول خانه نور باب الحوائج تبریز به برخی اظهار نظرها در مورد اهداف حمایت حضرت زهرا(س) از حضرت علی (ع) پرداخت و گفت: موضوع فدک و نیز حمایت ایشان از حضرت علی در جهت انجام رسالتی بود که از سوی خدا و رسول به ایشان واگذار شده بود.

این مفسر و محقق علوم قرآنی با اشاره به حدیث مشهور ثقلین و رسالت سنگین بانوی اول جهان اسلام در این زمینه تاکید کرد: حضرت زهرا(س) حامی بزرگ قرآن و عترت بود و عمل به فرمایش رسول گرامی اسلام را فراتر از جان و آبروی خود می دانست.

پناه داور اذعان داشت: صدیقه کبری(س)به عنوان برجسته ترین حامی سنت و قرآن همه هستی خود را وقف این راه کرد و مولای متقیان علی(ع) را به عنوان تنها منجی کلام وحی در آن دوران امام و مقتدای خود قرار داده بود.

مسئول خانه نور باب الحوائج تبریز به خطبه آن بانوی بزرگ در مسجد پیامبر اشاره و تصریح کرد: این خطبه نشانگر بخش کوچکی از هویت علمی، سیاسی و اجتماعی ایشان است که البته نکات کشف نشده آن بسیار است.

وی تاکید کرد: ایشان بزرگ ترین حرکت سیاسی را علیه دشمنان قرآن و عترت انجام دادند و با وصیت دفن شبانه خود آنان را تا قیامت رسوا ساختند.

 

 

پایان پیام/

کد خبر 31768

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha